PREPORUKA ZANIMLJIVOSTI

VIDEO: Televizija Ruske pravoslavne crkve pravi rijaliti šou u manastiru

TV kanal Ruske pravoslavne crkve traži takmičare za rijaliti šou koji će se od novembra snimati u manastiru Nilov na Ostrovu, na pola puta između Moskve i Sankt Peterburga, piše redakcija Radija Slobodna Evropa (RSE).

-Pronađite sebe i naučite o svijetu manastirskog života – kaže se u onlajn video reklami, u kojoj se traže “volonteri” za emisiju na ostrvu Ostrov.

Opisujući okruženje kao “jedan od najljepših samostana u Rusiji”, dok smirujuća muzika svira preko snimaka kamenja u vodi, crkava sa zlatnim kupolama i mladolikog bradatog monaha koji peče hljeb, reklama poziva potencijalne učesnike da provedu mjesec dana “vježbanja poslušnosti”, u manastiru Nilov na jezeru Seliger.

-Prvi put na televiziji: rijaliti šou na udaljenosti od svijeta – najavljuje oglas upućen potencijalnim učesnicima koji se pozivaju da pošalju prijave – video snimke, opisujući sebe i objašnjavajući zašto žele provoditi vrijeme u manastiru.

Video klip i najava, objavljena 21. oktobra na web stranici TV kanala Spas, ne uključuju informacije o tome kako će učesnici biti izabrani ili hoće li među njima biti interakcije. Nije navedeno ko se može prijaviti.


Izvor: slobodnaevropa