MODA PREPORUKA

MIRJANA MURATOVIĆ, MISS CRNE GORE: Nadam se da ću Crnoj Gori donijeti neku titulu sa svjetskog izbora

 

Na večerašnjem Izboru za Miss Crne Gore, titula najljepše pripala je 19-godišnjoj Mirjani Muratović iz Podgorice.

Mirjana za sebe kaže da je osjećajna i veoma ambiciozna osoba. Govori dva strana jezika, a talentovana je za glumu i slikarstvo. Uzor joj je, kako je istakla prilikom predstavljanja, Opra Vinfri zbog njegog humanitarnog rada.

Kako ističe, njen životni moto je ,,Nikad ne odustaj”.

U razgovoru za MNE  magazin, Muratović je kazala da se potajno nadala da će osvojiti neku od titula, ali da nije očekivala da će biti odabrana za Miss Crne Gore.

-Potajno sam se nadala da ću osvojiti neku od titula, ali baš tituli Miss Crne Gore se nijesam nadala. Osjećaj je prelijep, nevjerovatan – iskrena je Muratović.

Ona dodaje da se posebno obradovala stipendiji Univerziteta Donja Gorica. Kako ističe, upisaće smjer Komunikologiju i medije.

– Prezadovoljna sam i zbog stupendije UDG-a. Zapravo, to je bio jedan od razloga zbog kojeg sam se i prijavila za izbor za Miss. Odlučila sam da upišem Komunikologiju i medije – kaže, od sinoć zvanično najljepša djevojka Crne Gore.

Mirjana je kazala i da joj predstoji mnogo napornog rada, te da će se truditi da Crnu Goru predstavi na najbolji način.

-Predstoji mi mnogo aktivnosti, puno rada. Potrudiću se da Crnu Goru predstavim na najbolji mogući način, a nadam se da ću mojoj zemlji donijeti i neku titulu – poručuje Muratović.

Desanka Markuš

Foto: B. Šekularac

2 Responses to MIRJANA MURATOVIĆ, MISS CRNE GORE: Nadam se da ću Crnoj Gori donijeti neku titulu sa svjetskog izbora