ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE-ALL STARS: Katarina Radulović bez polufinala (video)

Učesnici su večeras u muzičkom takmičenju ,,Pinkove zvezdice-All stars” imali za temu omiljenu pjesmu.
Tako se Podgoričanka Katarina Radulović odlučila za numeru ,,Idemo anđele” od Saše Matića. Posebnu emociju izazvale su slike koje su djeca nosila – Bojana Bajramovića, Dragana Radulovića, Neše Leptira, Toša Proeskog, Vladete Jerotića, Nebojše Saveljića, Nebojše Glogovca i drugih. Prelijepe scene viđene su kada su se pojavile male djevojčice u bijelom, sa bijelim anđelima, dok je iza Radulović stajala, raširenih krila u crnom još jedna djevojčica.

U regularnom dijelu dobila je četiri glasa, a onda je žiri u baražu odlučio da Radulović ipak ne prođe u polufinale. Svoj glas u regularnom dijelu nije dao Milan Stanković.
– Ja sam svojim spuštanjem rekao sve – istakao je Stanković.
Leontina Vukomanović kazala je da joj nije prijala estetika nastupa.
– Nisam voljela ni u ranijim sezonama kada se pojavi tako malo dijete i pokušava da izazove emociju. Ti si pjevala bolje nego ikada. Bila si najstabilnija do sada – rekla je Vukomanović.
Goca Tržan kazala je da ovo nije pjesma za nju.
– Prelijepa si. Sviđa mi se što si danas svedena, ali mnogo je tanka linija između emotivnog nastupa i patetike. Bojim se da je večeras bilo ovo drugo – istakla je Tržan.
Nika Purić otvorila je emisiju interpretacijom numere ,,Plava ptica” za koju je dobila četiri glasa.
David Radosavljević odlučio se za pjesmu ,,Da šutiš” i osvojio pet glasova i prolaz u polufinale.
Bojana Radovanović odlučila se za miks pjesama ,,Friends” Maršmeloa i En Meri, te Martina Gariksa i Bebe Rekse u numeri ,,In the name of love”. Zavrijedila je pet glasova i prolaz u polufinale.
David Marković izabrao je ,,Zauvek tvoj”. Dobio je pet glasova i prolaz u polufinale.
Uroš Stanković odlučio se za pjesmu ,,My way”. Četiri glasa i baraž.
Isidora Mitić predstavila se pjesmom ,,Hurt”. Osvojila je pet glasova i prolaz u polufinale.
Za kraj, Antonia Gigovska rasplakala je članicu žirija Gocu Tržan interpretacijom numere ,,Polsko cveke”. Zavrijedila je pet glasova i direktan prolaz u polufinale. Gigovska je pjesmu posvetila Tošu Proeskom.
B.R.
Foto:
 Facebook

kud duga