HOROSKOP

Prognoza za period od 14. do 21. aprila

 

 

OVAN

Ono što koči poslovnu situaciju su nepotrebne riječi, ili dokument, a vi ste skloni da izgubite strpljenje, da reagujete impulsivno i  da odustanete ili prekinete projekat ili plan na kome ste duže vremena radili. Osoba na položaju ili važan prijatelj može vam pomoći da sagledate situaciju iz drugog ugla. Emotivno, i  ovdje ste skloni naglim i  impulsivnim odlukama i  ponašanjima koja se mijenjaju iz dana u dan. Ukoliko ste imali tajnu, moguće je njeno razotkrivanje sa nepovoljnim ishodom po vas. Možete se samo iskreno nadati da će ljubav drage osobe preovladati, pa da vam oprosti. Slobodnima, neočekivana neprijatna situacija.

Zdravlje-malaksalost.

BIK

Na poslovnom planu ukazaće vam se dobra neočekivana prilika da uz podršku važne osobe napredujete  ili ostvarite svoj važan cilj.  Međutim, istovremeno, planete ukazuju na vašu inertnost, lijenost, pasivnost, sklonost uživanjima i ovozemaljskim zadovoljstvima, pa ova dobra jednokratna prilika može biti propuštena.  Rival jedva čeka da zauzme vaše mjesto. Na ljubavnom planu, draga osoba vas uvjerava u postojanost svojih osjećanja, ali neslaganja o stvarima važnih za vas remete dobre odnose. Neočekivani nepovoljan splet okolnosti dodatno se isprečava između vas. Slobodni su u dilemi, vratiti se ili napustiti zauvijek.

Zdravlje-bez promjena.

BLIZANCI

Nepotrebno ste skloni zabrinutosti i sjećanjima na prepreke ili životne propuste, dok s druge strane imate važnu podršku energičnog prijatelja. Poslovna situcija je još zakočena i još se čekaju rješenja ili odgovori, ili smjernice šta i  kako dalje. Neizvjesnost vam narušava samopouzdanje, naročito ste skloni negativnoj samokritici krajem sedmice. Ponuda brzog posla i  kratkoročne zarade sa manjim ulaganjem najvjerovatnije je prevara. Emotivno, razmatrate svoj odnos sa dragom osobom, a rješenja su suprotna i  isključiva. Miješanje prijatelja može vam upropastiti vezu. Slobodnima se avantura sa starom simpatijom čini primamljiva, ali čuvajte se komplikacija.

Zdravlje-dobro.

RAK

Na poslovnom planu situacija je usporena, čekaju se dogovori ili dalja konkretnija uputstva ili ciljevi. Ipak, imaćete iznenadnu dobru priliku za kratkoročnu zaradu , uz podršku osobe na položaju. Ne budite gramzivi  i  ne pretjerujte u zahtjevima, jer cijela stvar može  propasti. Greške koje sada napravite teško ćete ispraviti u budućnosti. Emotivno, raspoloženja su vam isključiva i prenaglašena, skloni ste da donesete naglu, ali najvjerovatnije pogrešnu odluku, zbog koje ćete se vrlo brzo kajati. Ne zaboravite da su osjećanja drage osobe postojana. Kod slobodnih Rakova situacija je slična, osoba iz prošlosti unosi pometnju u vaš život.

Zdravlje-kontrolišite krvni pritisak.

LAV

Nažalost, ovo nije period napretka, već period uzmaka. Stari Kinezi smatraju da je najveća mudrost znati kada se zaustaviti. Poslovna situacija je uz prepreke, odlaganja, kao da se čeka odluka ili dogovor više upletenih lica ili grupa. Za sada još nema pravog rješenja, pa ćete iz nestrpljivosti biti skloni naglim odlukama koje mogu imati dalekosežne negativne posljedice. Saslušajte savjet samo provjerenog prijatelja. Na ljubavnom planu, odnos sa dragom osobom je skladan,  ali ste zajednički spremni na neprijatna pretjerivanja. Slobodnima otkrivanje neprijatne istine može napraviti komplikacije. Neko vam se miješa u ljubavni život.

Zdravlje-dobro.

DJEVICA

Pripremite se na poslovne probleme u ovoj sedmici. Naime, snažan uticaj onih koji su drugačijih stavova od vaših, primoraće vas da se bavite onim obavezama za koje ste smatrali da su odavno završene. Prilagođavanje ovakvoj situaciji vam vremenom donosi ispunjenje ciljeva. Podrška od važne osobe koju ste očekivali vjerovatno, nažalost,  neće stići u predviđenom roku, zbog pogreške u informaciji. Na ljubavnom planu skloni ste da se žrtvujete i  prihvatite situaciju i  uslove koji vam ne odgovaraju. Neke Djevice vraćaju se starom partneru zbog pritiska okoline.

Zdravlje-više odmarajte.

VAGA

Jedna pomalo teška sedmica je pred vama.   Vage koji rade sa ljudima, publikom ili klijentima imaju problema u međusobnim kontaktima. Ipak, ovo osjećanje izdvojenosti i  nedostatka bliskosti sa ljudima samo je jedna životna lekcija kroz koju treba da naučite da istrajete u pravim vrijednostima, bez obzira na podršku ili odobravanje drugih. Na ljubavnom planu, izbjegavajte da donosite impulsivne odluke, možete samo sebi naškoditi i  upropastiti dosadašnju vezu. Slobodnima zanimljiva i kratka avantura, ali koja vam može iskomplikovati život i  odnos sa dosadašnjim prijateljem.

Zdravlje-dobro.

ŠKORPIJA

Poslovno, nebeska situacija ukazuje na usporavanje, zastoj, smanjenu energiju i  elan, ali ćete ipak imati jednu kratkoročnu šansu za uspjeh, napredak ili uspješno odrađen honorarni posao. Finansijska situacija vam izgleda bolja nego što jeste, skloni ste trošenju i  nepotrebnoj kupovini, naročito za zadovoljstvo. Emotivno, malo ste se distancirali i udaljili od drage osobe, ali samo zato da biste vidjeli koliko joj je stalo do vas. Ovakvi ispiti vam ne idu naruku, draga osoba vas iskreno voli,  ali nije spremna da toleriše eksperimente na sebi. Slobodni prave taktiku kako da osvoje osobu koja se uporno vraća u njihove misli. Razočarenje u starog prijatelja.

Zdravlje-bez promjena.

STRIJELAC

Skloni ste pretjeranom optimizmu i  pretjeranoj bezbrižnosti, što rezultira prevelikim trošenjem, upuštanjem u veze i  odnose koji vam nepotrebno mogu iskomplikovati život, pogrešnim potezima i  pogrešnim odlukama. Saradnik takođe nije objektivan, ali u pesimističnom pravcu, pa bi istina bila negdje na sredini.  Zakonske odredbe ili norme pojavljuju se kao privremeni zastoj. Emotivno, samopopustljivi ste prema sebi i  skloni da se ponovo upustite u vezu koja vam ne donosi ništa dobro. Jedna osoba će zbog toga patiti. Ukoliko imate partnera, skloni ste pretjerivanju, naročito u jelu i  piću. Upozoravanje drage osobe smatrate gnjavažom,  a ne pomoću.

Zdravlje-umor.

JARAC

I vi ste se umorili od  guranja u istom pravcu,  a bez rezultata. Greška nije do vas, već  je opšta situacija nestabilna i  teška. Poslovno, većina Jarčeva ozbiljno razmatra mogućnost vraćanja na stari posao ili bavljenja nečim o čemu su ranije već razmišljali. Ipak, imajte u vidu da je ovo vrijeme stagnacije i  potrebe da se čuva postojeće. Naklonjenost osobe na položaju i dobar finansijski dogovor biće ispoštovan u budućnosti. Emotivno, draga osoba će vas iznenaditi svojim novim prijedlogom, vjerovatno vam se neće dopasti. Slobodnima, poznata osoba nudi prolaznu zabavu.

Zdravlje-glavobolja.

VODOLIJA

Na poslovnom planu ste pod pritiskom, svjesni nemogućnosti ostvarenja svojih velikih i značajnih planova. Međutim, Vodolije su sposobne da iznenada djelaju i da preokrenu nepovoljnu situaciju u svoju korist. Vaša nagla akcija koja iznenađuje voljenu osobu, saradnike i okolinu, može doprinijeti da ostvarite i dostignete makar dio onoga što želite. Sve vaše ideje i zamisli možda neće biti prihvaćene, ali  najvažnija osoba ih prihvata i  razumije. Emotivno,  ukoliko imate partnera, potreba za nezavisnošću može vas koštati emotivne veze, dok slobodnima predstoji uzbudljiva avantura, koja može da se iskomplikuje,  pa da vam zagorča život.

Zdravlje-dobro.

RIBE

Osjetljivi ste i  nervozni. Ono što ste očekivali ne ispunjava se, iako su vaši planovi ispravni, moralni i korektni. Neki će odustati od svojih zamisli, međutim, dobro rješenje je da sa nekom podjednako zainteresovanom osobom napravite sporazum ili dogovor, pa da nastavite sa svojim idejama uz tu osobu,  zanemarujući one koji vas ne shvataju. Neočekivani splet okolnosti na ljubavnom planu može vam donijeti uzbudljivu situaciju, ali ona traje kratko i  može vam stvoriti neprijatnosti ukoliko ne pazite. Ukoliko imate partnera, moguće razdvajanje ili nesporazumi zbog trošenja novca. Izbjegnite impulsivnost i nagle nepromišljene odluke.

Zdravlje-bez promjena.