ART PREPORUKA

ADRIAN AZIRI UOČI VEČERAŠNJE EPIZODE ,,DOJČ CAFFEA“: Prezadovoljan sam, volio bih da budem i u narednoj sezoni

U večerašnjoj epizodi crnogorskog sitkoma ,,Dojč caffe“ gledaoci će u ulozi mesara biti u prilici da vide glumca Adriana Azirija.
Producenta i glavnog glumca Dušana Kovačevića, kaže Aziri za MNE magazin, upoznao je u Beogradu tokom snimanja serije ,,Besa“.
– Tamo smo za kratko vrijeme postali bliski prijatelji. Osjetili smo frekvenciju u sarkazmu, komediji, forama. Dušan mi je rekao: ,,Adriane, ti moraš da budeš gost u našoj seriji ,,Dojč caffe“ – rekao je naš sagovornik.
Ovo je prvi put da je snimao u Podgorici.
– Prezadovoljan sam profesionalnošću cijele ekipe. Imam takvu energiju od njih da odmah želim da kažem Dušanu da hoću još da snimam. Stvarno mi se dopalo. Pričaću s njim, jer htio bih da ovu ulogu mesara razvije za sljedeću sezonu, da bi bilo više scena, jer mislim da ima prostora za to – istakao je Aziri.
Naš sagovornik dio je makedonskog sitkoma ,,Prespav“.
– Baš bih volio da sarađujemo sa ,,Dojč caffeom“. Producent ,,Prespava“ je Peca Talevski. Bio sam u pregovorima s našim producentima u Makedoniji da nekako spojimo Dušana i da postoji saradnja između ,,Dojč caffea“ i ,,Prespava“ – otkriva za kraj Adrian Aziri za MNE magazin.
B.R.
Foto: Dojč cafe/Privatna arhiva

kud duga