ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE – ALL STARS: Katarina Radulović prošla u osmi krug (video)

Podgoričanka Katarina Radulović za sedmi krug muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice – All stars”, koji je za  temu imao hitove iz posljednjih pet godina, odabrala je miks pjesama Kamile Kabeljo ,,Havana” i Kardi Bi ,,I like it”. Prošla je dalje nakon baraža.
U takmičarskom dijelu, iako je zabilježila još jedan kreativan nastup, od žirija je dobila četiri glasa. Svoj glas nije dala Nataša Bekvalac koja je rekla da Radulović nije dobro pjevala.
– Vrlo je ambiciozno ovo zamišljeno, morate da nam držite pažnju, ali ne u vidu konfeta. To ti je oštetilo pjevanje. Ovo su pjesme koje traže ritam u tebi. Ti imaš drugih kvaliteta, ali ritam nije najjači kod tebe – bila je jasna Bekvalac.

Darija Vračević otvorila je veče miksom pjesama Ariane Grande ,,Seven rings”, ,,Problem” i ,,Bang bang”. Osvojila je četiri glasa, što je značilo baraž.
Izbor Davida Markovića sa pjesmom ,,Writing's on the wall” pokazao se kao pun pogodak.  Dobio je pet glasova i samim tim direktno prošao u osmi krug.
Nikola Milenković za izvođenje numere ,,In my feelings” osvojio je četiri glasa i otišao u baraž.
Milica Ilić predstavila se pjesmom ,,No roots”. Pet glasova i prolaz u sljedeći krug bio je rezultat ove interpretacije.
Teodora Marković odabrala je numeru ,,Scarred to be lonely”, osvojila pet glasova i direktan prolaz u naredni krug.
Ivana Dimkovski izabrala je pjesmu ,,Side to side”, dobila četiri glasa i otišla u baraž.
Isidora Mitić zatvorila je takmičarski dio numerom ,,Bonbon”.
Dalje nije prošao Nikola Milenković.
B.R.

kud duga