HOROSKOP

Prognoza za period od 7. do 15. januara

Ovan

Poslovna situacija ukazuje na   splet okolnosti koji vam omogućava da na neočekivan način uspješno riješite jedan stari problem koji vas je mučio neko duže vrijeme. Prijatelj koji je ponovo u vašem životu pomaže vam i daje vam dobre poslovne ideje. Ipak, budite malo oprezni, ova osoba ima skrivene motive. Emotivno,  razgovor sa dragom osobom učiniće da se bolje razumijete i prevaziđete neusklađenost. Mnogi Ovnovi su  zainteresovani za nekoliko podjednako interesantnih osoba.

Zdravlje-nervoza.

Bik

Poslovna situacija zahtijeva od vas brzo djelanje  i brze reakcije. Bikovi inače ne spadaju u brze znake, ali ako znate da vam od vaše brzine zavisi uspjeh, nadam se da ćete se pokrenuti. Iznenadna dobra situacija ili prilika za napredak će se ukazati kao odlično rješenje za trenutno relativno nepovoljno poslovno stanje u kome se nalazite. Takođe, ovo je pomoć  od prijatelja. Emotivno, nijeste usklađeni sa dragom osobom, vi želite jedno, draga osoba drugo, moguća je privremena razdvojenost. Slobodni Bikovi imaju dileme između više zanimljivih osoba.

Zdravlje-glavobolja.

Blizanci

Još  uvijek traje veoma napet period. Planete ipak ukazuju da je moguće izbjeći neprijatnosti i probleme  kroz planetu intelekta- Merkur, koji je u ovom periodu dobro položen. Znači, prije nego što preduzmete neku akciju, prije nego što donesete neku odluku, dobro razmislite o tome. Poslovno, iznenadni povoljni splet okolnosti vam popravlja ugled ili planove, poboljšaćete svoje mogućnosti pažljivom pripremom. Emotivno, ukoliko se ne držite dogovora ili obećanja koje ste dali dragoj osobi, očekujte  probleme. Slobodni su u emotivnim dilemama.

Zdravlje-bez promjena.

Rak

Poslovna situacija se iznenada pozitivno preokreće u vašu korist, očekujte pomoć  i podršku vazne osobe koja vas dodatno podstice na aktivnost. Ovo je dobra prilika i nemojte je propustiti, iako uticaj ove autoritativne osobe na momente doživljavate kao predominantan. Neki Rakovi se odlučuju na neplanirano putovanje, potreban vam je odmor, ali prvo iskoristite poslovnu šansu. Na ljubavnom planu situacija je problematična. Sa dragom osobom teško uspostavljate bliske odnose, previše ste zatvoreni i time stvarate nepotrebnu distancu. Moguće privremeno razdvajanje. Slobodni za sad flertuju.

Zdravlje-umorni ste.

Lav

Vaša inicijativa i energičnost vezano za poslovni plan daje dobre rezultate. Spremni ste da ispravite svoje greške iz prošlosti, što se pokazuje kao vrlo dobro za vaš  napredak. Iznenadni povoljni splet okolnosti povećava vam ugled. Izbjegavajte da svoje ideje namećete drugima. Što se tiče ljubavi, situacija je dosta komplikovana. Mnogi Lavovi su upetljani u čudnu vezu (možda je partner zauzet ili postoje druge moralne prepreke). Slobodnim Lavovima interesantno je nekoliko osoba, za sada vam odgovara da sa svima po malo flertujete.

Zdravlje-bez promjena.

Djevica

Još  uvijek su loši planetarni uticaji. Nervoza, napetost, pretjerivanje  u bilo kom smislu je naglašeno u ovom periodu, pa koliko god je u vašoj moći budite umjereniji i staloženiji i racionalniji. Srećom,  ove sedmice je vaša planeta komunikacije  i intelekta – Merkur u  dobroj poziciji, pa će i vaša razmišljanja i zaključci biti  razumni i objektivni. Neprijatnosti i nezgode vam prijete od grupe ljudi koji ne dijele vaše mišljenje. Emotivno, vaša inicijativa ne donosi rezultate kojima ste se nadali. Morate biti strpljivi.

Zdravlje-prehlada.

Vaga

Trenutno je  aktuelan i u žiži vaše pažnje jedan nezadovoljavajući i opterećujući odnos. Za mnoge  ovo je odnos sa ljubavnim ili bračnim  partnerom, a za većinu napeta i nepovoljna situacija vezana za radno mjesto i ljude koje srijećete pri radu. Sada je pravi trenutak da pokrenete postupak oslobađanja i rasterećivanja. Pouzdani prijatelji ili stari saradnici biće uz vas da vas podrže i omoguće vam vraćanje ugleda ili položaja. Emotivno, zajednički ciljevi i životni planovi se trenutno razlikuju između vas i drage osobe. Moguća neiskrenost.

Zdravlje-prehlada.

Škorpija

Pred vama su na poslovnom planu dodatne odgovornosti i ozbiljan rad. Ukoliko se svim srcem predate svojim poslovnim ciljevima oni će biti uspješno ostvareni. Takođe, očekujte dobru saradnju i pomoć  od kompetentne osobe, od nekoga ko se bolje od vas razumije u aktuelnu materiju. Dobra prilika omogućava vam napredak. Takođe, moguća dodatna zarada ili honorar. Na ljubavnom planu situacija je komplikovana. Vi sami nijeste načisto sa svojim osjećnjima. Nije trenutak za odluke, vremenom će se situacija sama razriješiti.

Zdravlje-kontrolišite pritisak.

Strijelac

Mogućnost da napredujete ili ostvarite svoje poslovne ciljeve vam u ovom periodu gotovo potpuno zavisi od drugih. Prijedlozi značajne osobe su dobri i omogućiće vam da nastavite ili obnovite svoje stare planove koji su bili odloženi . Izbjegavajte pretjeranu velikodušnost sa novcem, jer vas neko iskorištava. Emotivno, situacija je takva da htjeli ili ne morate da se usklađujete sa partnerom ukoliko želite da održite ljubav. Slobodni rado flertuju sa više osoba istovremeno.

Zdravlje-dobro.

Jarac

Mnogi Jarčevi su se u ovom periodu prepustili inerciji, međutim, vrlo brzo dolazi do preokreta  i događaja koji od vas zahtijeva brzo i energično djelanje. Ovo se odnosi i na ljubavni i na poslovni plan, gdje ćete imati iznenadnu  šansu da situaciju preokrenete u svoju korist. Međutim,  i pored dobre šanse da dostignete nešto za čime ste odranije žudjeli, potrebno je oprezno ponašanje. Lako se može desiti da pretjerate u zahtjevima,  pa da izostane neophodna podrška,  pa da se situacija okrene protiv vas. Emotivno, draga osoba vam djeluje preinicijativna,  pa se povlačite.

Zdravlje-nervoza.

Vodolija

Probleme koje ste imali u pethodnom periodu  tokom ove sedmice  uspješno prevazilazite zahvaljujući saradnji i podršci važne osobe. Mnoge Vodolije iznenada napreduju ili prave   rizičan poslovni potez. U prvom momentu  situacija može izgledati nepovoljna, da bi vrlo brzo uvidjeli prednosti novonastale situacije. Emotivno, dobre planete ukazuju na prevazilaženje nesklada između vas i partnera. Slobodnima ponovo je aktuelna stara simpatija, ali nijeste načisto da li je bolje da ostanete prijatelji.

Zdravlje-problemi s želucem.

Ribe

Misli ste da ćete se odmarati ili biti poslovno manje angažovani, ali, iznenadni splet okolnosti će vas aktivirati, i to uspješno. Osoba na položaju, neko ko je povezan sa dalekim putem, će vam dati dobru poslovnu ponudu koju će većina Riba prihvatiti. Emotivno, dogovori sa dragom osobom oko nekretnine ili životnog prostora ponovo su aktuelni. Draga osoba preuzima inicijativu, što vam veoma odgovara. Slobodnim Ribama dilema između dvije zanimljive osobe još  uvijek neće  biti razriješena, moguće neprijatne scene unutar ljubavnog trougla.

Zdravlje-dobro.