BILI SMO DRUŠTVO

RAZBILI MIT O BROJU 13: Splendid prepun gostiju u novogodišnjoj noći (foto)

 

Hotel Splendid Conference&Spa Resort 5*13 put je organizovao Doček Nove godine. Gotovo rutinski i ove godine svi kapaciteti hotela su bili popunjeni, a muzički miks eklektro pop-a Indire Forze i dalmatinskih soft nota Jelene Rozge, pokazao se kao sjajna uvertira za početak 2019-te. Više od 800 ljudi bilo je u sali. Gotovo da su svi ustali kada se na bini pojavila energična  Indira Forza u neobičnom crvenom kostimu  pjevajući i plešući nesmanjenim tempom  sve do 1 sat iza ponoći ( sa kratkom pauzom ).

-Naravno da je večeras bilo fantastično i ludo i nezaboravno. Bila sam motivisana iskrenim emocijama i pozitivnom energijom  koju sam osjetila na svakom koraku: od ulaska u hotel, do izlaska na binu svi su željeli da se slilkaju, da mi poruče da budem energična i ja nisam mogla ostati imuna na te iskrene pozive. Od mene se to očekivalo i nadam se da sam bila dostojna tih želja. Crna Gora je definitivno za mene i zato se nemojte  iznenaditi ako već sljedeće godine ponovo dođem baš u Splendid, jer to je ta energija-rekla je Indira nakon nastupa. 

Zajedno sa koleginicom Jelenom Rozgom, članovima njihovih bendova ali i Žutim Serhatlićem u ponoć su odbrojali posljednje minute stare i uveli goste u Novu godinu. Rozga je svojim i hitovima grupe Magazin zadržala dobar ritam. Ni ona nije krila oduševljenje povratnom emocijom i reakcijama publike iako u Splendidu nastupa već četvrti put.

-Nekako se ovdje osjećam kao na svom terenu. Još kad sam saznala da su oba dana rasprodata –kako ne biti inspirisan, jer moja motivacija je publika-rekla je Jelena.

Indira i Jelena kažu da im uvijek imponuje poziv za nastup u Crnoj Gori. Nikad kao ove godine čini se budući su sve zvijezde gotovo svih muzičkih žanrova iz cijelog regiona  angažovane za novogodišnje slavlje.

-Crna Gora je regiji ponudila najbolji program i to je za svaku pohvalu, nadam se da će se Hrvatska ugledati na vas-smatra Indira.

Njeno mišljenje dijeli i koleginica iz Dalmacije:

– Zaista vam svaka čast što ste svojim građanima priustili vrhunski provod-rekla je Rozga .

Sjutra  veče u Splendidu nastupa Bijelo Dugme,a kompletan nastup u Glavnoj Sali je rasprodat.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac