BILI SMO MAGAZIN

PODGORICA: Predstavljen beauty koncept store ,,Sophie's Beauty Line”

Sinoć je u novoj poslovnoj zgradi pored hotela ,,Podgorica” predstavljen beauty koncept store ,,Sophie's Beauty Line”. Beauty concept store je osmišljen s puno ljubavi i otvoren sa željom da se napravi jedno drugačije, savršeno mjesto.

Ideja je da na jednom mjestu možete naći i dobiti sve što je potrebno jednoj dami u dijelu frizerskih, kozmetičkih i estetskih usluga, kako bi bila zadovoljna, lijepa i uspješna. Beauty concept store je nešto što za svaku ženu predstavlja mjesto gdje uživa i spaja lijepo, zdravo i korisno, a dame koje su njihovi klijenti ovdje zaista uživaju i osjećaju se posebnim. Na jednom mjestu, ženama je ponuđen kvalitet, pristupačne cijene i profesionalizam. ,,Sophie's Beauty Line” je više od salona ljepote. Pored glavnog cilja, kvaliteta bilo koje usluge iz široke ponude, sa velikom pažnjom misle o svemu, kako bi vaše vrijeme provedeno u studiju bilo pravo uživanje, a ne samo obaveza uljepšavanja.
Uz nama već znane profesionalce, kao što je Danijel Arnaut, ,,Sophie's beauty line” će koristiti i luksuzne preparate u svakoj oblasti njege ljepote: tu su „Philip B“, ,,Redken” i ,,Balmain” rituali u liječenju, njezi i kolorisanju kose, zatim ,,O.P.I.”, ,,CND” i ,,Jessica” brendovi lakova za nokte, i još mnogo procedura koje primjenjuju, a koje su predstavljene prilikom otvaranja. Osim što ove brendove koriste u ovom predivnom beauty concept store-u, on je ujedno i ekskluzivni distributer istih, pa ih ovdje možete kupiti u maloprodaji za vašu kućnu upotrebu, kao i u veleprodaji. Svi ovi brendovi su u kozmetičkom svijetu poznati kao izuzetni i vrlo cijenjeni, pa ih nije potrebno posebno predstavljati.
Ne treba zaboraviti ni činjenicu da će beauty koncept store ,,Sophie's beauty line” biti domaćin profesionalcima koji brinu o izgledu domaćeg jet – seta, kao što su poznati frizer Stevan Radivojević i master za obrve, Adam Adaktar, a svi oni koji žele usavršiti svoje profesionalne vještine u radu sa tzv. ,,puder” obrvama i tehniku ruskog manikira, to će moći da urade upravo ovdje, jer će ,,Sophie's Beauty Line” organizovati i ove obuke.

Prva od njih je zakazana već za period od 24 – 28. januara, kada je planiran Adaktarov masterclass i edukacija za rad ,,puder” obrva. Prijave su toku, a kako je broj mjesta ograničen, obezbijedite svoje učešće na vrijeme.

This slideshow requires JavaScript.

(PR)

Foto: Jovana&Đorđe Photography