HOROSKOP

Prognoza za period od 29. aprila do 6. maja

 

OVAN

Tvrdoglavost i netolerantnost početkom sedmice, uskoro će zamijeniti optimizam. Možete očekivati da će važan dogovor ili ugovor biti uspješno realizovan, a za stari problem ili prepreku konačno je rješenje na vidiku. Ipak, od vaše brzine i spremnosti da reagujete odmah zavisi uspjeh vašeg poduhvata. Na ljubavnom planu čini vam se da ste nekako previše pritisnuti obavezama ili svakodnevicom koja vam izgleda monotono ili ograničavajuće. Većina Ovnova se spremno upušta u tajnu vezu ili kontakte sa više osoba istovremeno. Ukoliko ste slobodni, niko za sada ne ispunjava vaše uslove.

Zdravlje-nervi su vam napeti.

BIK

Još uvijek nije trenutak da se krene naprijed, već zaostaci iz prošlosti predstavljaju prepreku. Strpljivim istrajavanjem u savladavanju i odrađivanju zaostalih poslova, stvorićete temelje za novi početak. Dokument ili dogovor o imovinskom rješenju konačno je realizovan. Ponuđena dobra ponuda može propasti zbog vaše lijenosti. Na ljubavnom planu skloni ste da se inatite i pretjerano insistirate na sopstvenim željama. Jedan Blizanac ceka da se javite. Ukoliko popustite svojim nerealnim očekivanja ili zahtijevate više nego što je moguće u ovom trenutku, čeka vas razočarenje. Slobodni Bikovi obnavljaju kontakte sa osobom od koje ste se udaljili.

Zdravlje-dobro.

BLIZANCI

Donijeli ste odluku i čvrsto je se držite, što se pokazuje kao dobro. Ponovo će vam se ukazati prilika da ostvarite dobar dogovor ili saradnju, ali budite oprezni. Veliko obećanje može propasti ukoliko se previše oslonite na druge. Osoba koja vam obećava pomoć  može postati teret i prepreka. Biće vam ponuđena materijalna podrška, ali ćete biti skloni da je odbijete, emotivno, neko vrijeme ste mirovali, opet imate povećani interes za ljubav i skloni ste da se upustite u flertove ili avanture sa više osoba. Ma koliko vam neko izgledao zanimljiv u početku, brzo dolazite do zaključka da to nije ono što ste očekivali.

Zdravlje-bez promjena.

RAK

Osjećate potrebu da se opustite i odluke prepustite drugom. Nažalost, ukoliko nijeste i dalje aktivni, situacija izmiče kontroli i nezaslužena osoba može ubrati plodove vašeg truda. Insistiranjem na tome da se poštuju prethodni dogovori ili obećanja, uspjećete da ublažite moguću štetu. Na ljubavnom planu preovladava vedro i optimistično raspoloženje, jer se dogovori poštuju. Pokušaj miješanja prijatelja u vaš ljubavni život, energičnije udaljite. Slobodni su u dilemi između nekoliko osoba i dok vi oklijevate i predomišljate se, neko drugi odvodi vaše simpatije.

Zdravlje-dobro.

LAV

Insistirate na postojećim stavovima i utvrđenim rješenjima ili dogovorima, energično i strastveno. Za sada situacija je povoljna i vaša energija dovodi do ostvarenja željenog, ali budite oprezni, zamka ili prepreka vreba u dobrim stvarima. Ovo može biti lažna ponuda ili lažno obećanje o pomoći ili zamjeni, koje će se brzo pokazati kao nerealno. Emotivno, pred vama su nova zanimljiva poznanstva i mnogi će se upustiti u tajnu vezu ili avanturu. Ovo nije povoljno za vas, jer vam stvara dodatne nevolje i komplikacije. Sigurnost i dobri odnosi se realizuju kroz osobu iz prošlosti.

Zdravlje-upala disajnih organa.

DJEVICA

Situacija je možda usporena, još uvijek završavate repove iz prošlosti. Dalja perspektiva je dobra i možete očekivati lagani napredak kroz čuvanje dosadašnjih vrijednosti ili dogovora. Očekujte dobitak, ali ipak ne onoliko koliko su vam obećali, pa ćete se malo razočarati. U vaše polje doma ulazi srećna planeta, pa možete očekivati poboljšanje odnosa sa ukućanima i uljepšavanje životnog prostora. Sa dragom osobom ste u usklađenim odnosima,   a planeta komunikacije dominira vašim odnosom. Oni koji hoće  „preko hleba pogače“ će se razočarati.

Zdravlje-glavobolja.

VAGA

Zadovoljni ste raspletom događaja i djeluje kao da vam sve ide na ruku. Međutim, osobe sa kojima sarađujete ili koje su jednako zainteresovane za napredak kao i vi, nijesu toliko pouzdane kako to izgleda na prvi pogled, pa je bolje da se oslonite prvenstveno na sebe. Lijenost ili pasivnost takođe može da umanji ili upropasti napredak. Na ljubavnom planu želite da napravite promjenu, da se upustite u nešto novo. Uštedjećete sebe razočarenja i neudobnosti ukoliko se držite osobe koju poznajete duže vremena i sa kojom nema neprijatnih iznenađenja ili posljedica. Upuštanje u flert ili avanuru komplikuje vam život.

Zdravlje-bez promjena.

ŠKORPIJA

Sve ide polako, ali sigurno po planu. Ukoliko se držite utvrđenog plana ili ranijeg dogovora, situacija se razvija povoljno. Međutim, uticaji ljudi ili osobe koja želi da ubrza stvar ili da preskoči neophodne stepenike ili razvoj, možete imati problema i materijalne štete. Ukoliko uređujete radni ili životni prostor, pazite da ne potrošite previše. Emotivno, vi se držite dogovora i čuvate stabilnost vašeg odnosa sa dragom osobom, međutim, pojavljuju se neprijatni uticaji koji vas međusobno udaljavaju. Vaša očekivanja, nažalost, neće biti ispunjena. Slobodni upoznaju dvije podjednako zanimljive osobe, ali nijedna nije ono što se želi.

Zdravlje-nervoza.

STRIJELAC

Na poslovnom planu istrajavanje u dogovorima i utvrđenim planovima je povoljno i lagano ostvarujete svoj cilj. Lakomislenost i pokušaj ubrzavanja štete rješenju. Trebaće vam dokumenti koje ste sklonili, a sada se pokazuju važnim. Na ljubavnom planu spremni ste da preduzmete novu akciju ili da se upustite u nove mogućnosti. Udvaraće vam se sa svih strana, ukoliko previše birate ili ste neodlučni, udvaranje ili ljubavni plan može propasti. Flert sa Ribom. Zdravlje- nervoza.

JARAC

Sve je dobro dok god se držite utvrđenih propisa, dogovora, normi koje su već pokazale i u prošlosti svoje dobre rezultate Međutim, ukoliko prepustite rukovodstvo ili odlučivanje nekom drugom, očekujte probleme i kajanje. Iako ponuda ili prilika djeluje primamljivo, brzo će se pokazati da nije objektivna i da zanemaruje prepreke. Na ljubavnom planu sa dragom osobom moguće je neslaganje i to oko finansija ili kupovine, ali, ukoliko se držite ranijeg dogovora, neće biti nesuglasica. Slobodni pokušavaju da ostvare ljubav ulazeći u vezu sa osobom čiji je moral sumnjiv.

Zdravlje-dobro.

VODOLIJA

Usmjereni ste na poslovni plan i situacija od vas još uvijek zahtijeva veliko angažovanje i trud. Nikako da nađete vremena da se odmorite  i opustite, a dodatni splet okolnosti vam to onemogućuje. Očekujte zanimljivu ponudu povezanu sa daljinom ili strancima, ali sporina ili pasivnost može vam izmaći ovu šansu. Oprezno sa kupovinom, moguća šteta. Na ljubavnom planu draga osoba je malo popustila sa svojim zahtjevima, što vama odgovara, a planeta komunikacije je naglašena u vašim odnosima. Slobodni pokušavaju da ostvare ljubav sa prijateljem, pa ne ide po planu.

Zdravlje-infekcija urinarnog trakta.

RIBE

Došlo vrijeme da se malo odmarate ili zanemarujete svoje obaveze. Nažalost, nijeste odabrali pravi trenutak da se isključite i prepustite odgovornosti drugima. Vrlo brzo će doći do neprijatnosti zbog nepotrebnog rasipanja ili lakomislenog pristupa. Vaš ugled ili reputacija mogu trpjeti ukoliko se ne trgnete i preuzmete incijativu. Stari dogovor je najbolje rješenje. Emotivno, obnavljate kontakte sa važnom osobom ili partnerom i obnavljate stare dobre zajedničke planove. Ipak, ukoliko očekujte više nego što je u datim okolnostima moguće, razočaraćete se. Slobodne Ribe lutaju od simpatije do simpatije i postajete još nezadovoljniji.

Zdravlje-glavobolja.