DRUŠTVO PREPORUKA

KOTOR: Preminuo frizer Duško Radević Bajlo

Priznati kotorski frizer Duško Radević Bajlo preminuo je danas u 51. godini od raka pluća. Sahrana će biti održana sjutra u 17 sati na Gradskom groblju u Škaljarima.
– Kao student druge godine podgoričkog Građevinskog fakulteta otišao sam na frizuru, shvatio važnost dobrog frizera te poželio postati upravo to. Uslijedilo je pitanje mogu li ja to raditi i zanatska edukacija u Brijačko-frizerskoj zadruzi u Kotoru. Veoma brzo sam poželio naučiti više, pa sam upoznao Zorana Vukčevića koji je prepoznao moj talenat. Kasnije sam otvorio svoj salon, krenuo na takmičenja, počeo osvajati brojne nagrade, no edukacija je ostala sastavni dio mog frizerskog života – govorio je Bajlo o svojim počecima za Harstyle-news.hr.
Osvajač je brojnih priznanja, inovator i edukator.
Frizer Zoran Vukčević oprostio se od prijatelja emotivnom porukom na Facebook-u.
– Upokojio se u Gospodu moj BRAT, PRIJATELJ koji je uvijek bio tu za mene i moju porodicu, UMJETNIK kakav se više ne rađa… i otišao u Carstvo nebesko. Za tebe je bolji svijet… Brate moj, ostavio si mi najljepše uspomene i najveću prazninu. Za 25 godina našeg druženja, bili smo jedan drugome najveći kritičari, savjetnici, ali i podrška. Putuj bezbrižan, ima ko da te čuva. Sve si nas zadužio. Ispuniću i onu tvoju zadnju želju, nimalo lak zadatak, da organizujemo humanitarnu frizersku reviju i oprostimo se od tebe kako zaslužuješ. I u zadnjim trenucima si mislio na druge više nego na sebe… Volim te brate moj. Putuj…❤ – napisao je Vukčević.
B.R.

3 Responses to KOTOR: Preminuo frizer Duško Radević Bajlo