HOROSKOP

Prognoza za period od 11. do 18. marta

todays-horoscope

 

OVAN

Pažljivo na radnom mjestu. Mogući su komunikacioni problemi, ili pak da vam se zaturi važan dokument ili informacija. Sa šefom ili važnom autoritativnom osobom moguća neusklađenost u planovima. Budite direktni, to će pomoći. Poslovno putovanje ili kontakt sa osobom iz daleka biće odloženo zbog  spleta okolnosti. Emotivno, draga osoba je prilično zauzeta i to vam daje prostora da flertujete . Slobodni Ovnovi odustaju od udvaranja jer osoba koja vam se dopada suviše odugovlači.

Zdravlje-bez promjena.

BIK

Na poslovnom planu vaša istrajnost doprinosi da se situacija ne pogorša, što je u ovim okolnostima jedino moguće i najbolje rješenje. Iznenadne prepreke ili raskid važnog dogovora može da predstavlja kratkotrajnu smetnju. Dodatno, planeta komunikacije ukazuje na greške u prenosu informacija, pa je potrebno ponoviti. Na ljubavnom planu draga osoba je daleko, bilo fizički, bilo psihički, što je počelo da vam smeta. Okretanje porodici doprinosi boljem raspoloženju. Slobodni odustaju od osobe koja se već duže vrijeme ne ponaša korektno prema vama.

Zdravlje-dobro.

BLIZANCI

Puni ste enregije, poleta i elana, ali isto tako skloni pogrešnim procjenama, pa otuda i pogrešnim poslovnim potezima. Sada nije vrijeme za samostani rad, nego naprotiv, za udruživanje, iako saradnik napreduje zahvaljujući vašem radu, pa ćete se osjećati oštećeni. Pokušajte sitauciji da priđete velkodušno i miroljubivo. Na ljubavnom planu ne dozvolite dase drugi miješaju u vaš odnos, može se destiti da budete uvučeni u raspravu i da stanete na pogrešnu stranu – protiv drage osobe.  Slobodni razmišljaju o staroj ljubavi.

Zdravlje-nervoza.

RAK

Želja  i borba za materijalno sticanje podstiče da na poslovnom planu budete aktivniji i ažurniji. Ipak, ne pretjerujte sa naglošću ili sa insistiranjem na materijalnom faktoru, jer baš to može da vam uspori napredak ili stvori neodobravanje važne osobe. Izbjegavajte rizična ulaganja, i držite se provjerenih vrijednosti. Problemi sa dokumentima i papirima. Na ljubavnom planu, neusaglašenost sa dragom osobom javlja se oko trošenja. Nemojte da preterujete sa štedljivošcu i računanjem, jer to kvari vaše odnose. Slobodnim Rakovima zahtijevi nove osobe mogu izgledati pretjerani, pa se suzdržavate.

Zdravlje-glavobolja.

LAV

Tokom ove sedmice bićete opušteniji i zadovoljniji, a isto tako i spremni na novu ljubav i zaljubljivanje. Poslovno, situacija se ne odvija onako kako ste vi zamislili, međutim, ima rješenje.Oni koji nemaju cilj samo vas usporavaju. Emotivno, udaljenost ili neslaganja sa dragom osbom je prolaznog karaktera, i ne treba na to reagovati. Slobodnima mnogo novih udvaranja.

Zdravlje-moguće komplikacije s pritiskom, pa je preporuka da preventivno odete kod ljekara.

DJEVICA

Nalazite se u nešto lošijem periodu, pa  ste skloni analiziranju  i pretjeranom razmišljanju o prošlosti, naročito na ljubavnom planu. Određena vrsta nesigurnosti ili neizvesnosti će trajati do kraja sedmice. Mnogi  razmatraju  ljubavni život i dvoumite se u kom pravcu da okrenete emocije. Poslovno, istrajavanje u dosadašnjim planovima donosi rezultate i pored verbalnih nesporazuma, neočekivane prepreke ili zastoj prevazićićete dosljednošću.

Zdravlje-dobro.

VAGA

Tokom ove sedmice imate  želju za druženjem, kontaktima sa prijateljima, ali isto tako i želju da više blistate i dotjerujete se. Poslovna situacija ukazuje na neophodnost istrajavanja u dosadašnjim planovima, u protivnom neko drugi može dobiti vaš dio kolača. Putovanje koje je bilo u planu za sada se odlaže. Emotivno, više vam prijaju druženja i laka poznanstva, uticaj drage osobe doživljavate kao obavezu, što vam malo smeta, ali ste ipak spremni da se prilagodite. Slobodne Vage odbijaju upornog udvarača. Zdravlje-bez promjena.

ŠKORPIJA

Poslovna situacija ukazuje na period odmora ili period smanjenog rada. Mnogi   će raditi samo onoliko koliko moraju .Moguće je udruživanje ili poslovna saradnja sa osobom sa kojom ste već ranije sarađivali. Na ljubavnom planu očekujte veliku dinamiku. Ukoliko imate partera, veza je stabilna ali sa vaše tačke gledišta malo dosadna ili obavezujuća, pa ste skloni flertu. Slobodnima, izbor je velik, više osoba vas zanima pa ćete kontaktirati sa svima po malo.

Zdravlje-prehlada.

STRIJELAC

Skloni ste brzopletim potezima,brzim zaključcima i reakcijama, međutim, planete ukazuju na opasnost u naglosti, koja može rezultirati gubitkom bilo položaja, bilo imovine. Osoba koja vam je rival, zbog  lošeg položaja nudi povoljnu saradnju. Važno je da ostanete dosljedni  ciljevima. Jedno putovanje se odlaže. Emotivno, samouvjereni ste i puni pozitivnog životnog elana. Oko vas je grupa obožavatelja, a osoba sa kojom nijeste u kontaktu, pokušaće da vam se vrati. Loša komunikacija može da nervira ali i da  zasmijeje.

Zdravlje-umorni ste.

JARAC

Pritisak na vas je veliki, a dodatna iznenadna situacija ukazuje suprotno od vaših ubjeđenja. Međutim, planete kažu da  sadašnja situacija  zatijeva istrajavanje u  ciljevima i insistiranje na održavanju postojećeg. Čuvajte ono što imate, a nagle primamljive ponude ignorišite. Na ljubavnom planu ne posvećujete dovoljno pažnje dragoj osobi, što će se brzo pokazati kao nepovoljno za vašu vezu. Pozivanjem na obaveze i dogovore, ublažićete nepovoljnost situacije. Slobodni udvaracu predlažu prijateljstvo.

Zdravlje-problemi s sinusima.

VODOLIJA

Smeta vam što ne možete da budete aktivni, što je poslovna situacija zastoj, pa pokušavate da nešto preduzmete. Na  sreću imate dobre prijatelje koji će vam ukazati da je najbolje održavati postojeće stanje, jer su takve okolnosti. Međutim, neke Vodolije će uraditi po svome izgovarajući se lošom komunikacijom i uvaliti se u probleme. Na ljubavnom planu draga osoba je tradicionalnija nego vi, što  može malo smetati jer ste željni novih poznanstava i druženja. Ipak, zbog stabilnosti odnosa, odustajete od  želja. Slobodne Vodolije obnavljaju kontakte sa mnogim osobama iz prošlosti.

Zdravlje-bez promjena.

RIBE

Javlja se neophodnost obnavljanja važnih dogovora sa značajnom osobom oko starih zajedničkih ciljeva. Stari prijatelj koji je od skora ponovo u vašem životu, podstiče vas na dosljednost i ne mijenjanje dosadašnjih planova. Iako su iskušenja velika i primamljiva, najbolje rješenje se pokazuje kroz istrajavanje. Na ljubavnom planu dodatno samopouzdanje doprinosi da je draga osoba spremna na popuštanje i uvažavanje  želja. Ipak, većina Riba najviše voli da se žrtvije za  voljene pa će ipak biti kako draga osoba hoće. Slobodni obnavljaju komunikacije.

Zdravlje-nervoza.