ART SLAJDER

PODGORIČKO KULTURNO LJETO: Održan Ljetnji fest uz muziku i modu u organizaciji njemačkog ambasadora

 Ambasador Savezne Republike Njemačke u Crnoj Gori, Nj.E. Hans Günther Mattern, organizovao je sinoć,  u okviru manifestacije „Podgoričko kulturno ljeto 2018“ Ljetnji fest uz muziku & modu na platou ispred Narodne biblioteke „Radosav Ljumović“ u Podgorici.

On je posjetiocima uputio riječi dobrodošlice i kazao da je ,, Ljetni fest način kojim je poželio da se zahvali za lijep tretman koji ima u Crnoj Gori”.

-Za jedan dobar ljetnji fest potrebna je dobra muzika, moda, dobro njemačko pivo i njemački automobili-kazao je Nj.E. Hans Günther Mattern i pozvao publiku da, nakon modne revije, zapleše.

Posjetioci su bili u prilici da pogledaju modnu reviju  modela koje su pripremile crnogorske dizajnerke Marina Banović – Džuver, Milena Đurđić,  Tijana Todorović  i njene studentkinje Marta Garčević i Anđela Nikolić. Nakon revije nastupio je crnogorski rok bend „Akademia“.

This slideshow requires JavaScript.

Na platou su bili  izloženi modeli Mercedes Benz automobila, a tokom trajanja manifestacije bila je uprličena i degustacija njemačkog piva.

Događaj su podržali Glavni grad Podgorica i Mercedes Benz Ljetopis Automotive d.o.o.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac

kud duga