MAGAZIN PREPORUKA

SEVERINA I MILIGRAM ZAVRŠILI SNIMANJE U CRNOJ GORI: Katarina Keković u spotu za pjesmu ,,Od ljeta do ljeta” (video)

Severina i ,,Miligram” opet sarađuju. Ovoga puta riječ je o danas objavljenom spotu i pjesmi ,,Od ljeta do ljeta”. Pjesma je posvećena Jadranskom moru i svima koji planiraju svoj odmor da provedu na ovoj obali. Muziku potpisuje Aleksandar Milić Mili, tekst su radili Mili, Toni i Coby, dok su aranžman napravili Mili, Coby i Luxoni.
Spot za ovaj duet spada u jedan od najskupljih ikada snimljenih, gdje se pored mega jahti, helikoptera i trke džipovima po prostranstvima Ade Bojane pojavljuje više stotina modela i plesača koji zajedno sa Miligramom i Severinom dočaravaju pravu atmosferu ljeta na Jadranskoj obali i provoda koji ona nudi.
– Jako sam srećna što ponovo sarađujem s Miligramom. Naše prijateljstvo je počelo s pjesmom ,,Lola”, za koju me vežu lijepe uspomene s turneje ,,Dobrodošao u klub”, pogotovo step u izvođenju Anžea Škrubea, koji je nevjerovatan plesač. ,,Od ljeta do ljeta” je nastavak tog veselja i Milijeve kompozitorske kreativnosti. Uživajte! – poručila je Severina preko službene Facebook stranice.
U spotu se pojavljuje i bivša miss Crne Gore  i model Katarina Keković koja za naš portal kaže da je bilo ,,divno  družiti se i provesti cijeli dan na snimanju sa ekipom koja je radila spot”.

– Već  sam sarađivala sa Miligramom. Severina je najljepša  žena na našoj estradi, definitivno. Riječ je o visokobudžetnom spotu. Snimano je na velikim brodovima, jedan modernijeg enterijera i eksterijera, drugi podsjeća na gusarski brod, što je rijetkost vidjeti sada na našem primorju. Snimali smo u Budvi i Herceg Novom, a pauzu  smo proveli družeći se uz hranu i vino-prenijela je Katarina utiske sa snimanja.
Ona kaže da joj je bilo zadovoljstvo sarađivati sa Toxic produkcijom, sa kojom se saradnja nastavlja, pa je u najavi i spot Danijela Pavlovića u kojem će se takođe pojaviti.

Mn.M.

One Response to SEVERINA I MILIGRAM ZAVRŠILI SNIMANJE U CRNOJ GORI: Katarina Keković u spotu za pjesmu ,,Od ljeta do ljeta” (video)