DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

Policija glavnog grada uhapsila je Veselina Vatraljeva (33) iz Podgorice, zbog sumnje da je sinoć, u svom stanu, nakon fizičkog obračuna, nožem pokušao da ubije Dejana Uskokovića, saopšteno je iz Uprave policije.

Dežurna služba CB Podgorica, sinoć je, oko osam sati od Hitne pomoći obaviještena da je kod njih primljen Uskoković sa vidljivim povredama.

Nakon ukazane pomoći Uskoković je transportovan u Urgentni centar, a ljekari koji su obavili pregled, obavijestili su policiju da je on zadobio ubodne rane u predjelu grudnog koša dubine 7-8 cm, usljed čega je izgubio veću količinu krvi. Ljekari su kazali da povrijeđeni ima i povrede glave.

-Nakon obavještenja, i opisa osumnjičenog, policija je u djelu grada preko Morače zaustavila i legitimisala Veselina Vatraljeva kod kojeg je pronađena britva sa tragovima krvi- navode iz policije.

Na osnovu kriminalističke obrade sumnja se da je Vatraljev, prethodno, iste večeri, u svom stanu u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog konflikta, Uskokovića ranio nožem u predjelu grudnog koša.

-Osumnjičeni je danas, uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo- saopšteno je iz policije.

 

Izvor: Cdm