PREPORUKA SPORT

CRVENA ZVEZDA: Kapiten hitno primljen u bolnicu

FOTO: RAS SRBIJA

Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald primljen je u bolnicu zbog problema sa srcem, usljed čega i nije zaigrao u prvenstvenom duelu sa ,,Napretkom”.

Donald, koji je četiri dana pred duel sa Kruševljanima zatresao mrežu Vojvodine, iznenadno je počeo da se osjeća loše u petak, pa je pribrana reakcija njegove supruge dovela do pravovremenog odlaska u bolnicu.

Tokom meča sa Napretkom mnogi su pomislili da kapiten Zvezde ne igra zbog povrede koljena, ali se on tada već nalazio na ispitivanjima u Kliničkom centru Srbije.

Stanje Mičela Donalda je stabilno i on se se nalazi pod nadzorom ljekara, koji i dalje vrše ispitivanja uzroka koji su doveli do toga da mu pozli.

U ovom trenutku je gotovo izvjesno da on neće igrati u nedjelju u superligaškom meču Mačve i Zvezde, a onda slijedi pauza zbog reprezentativnih obaveza, pa će se u međuvremenu više znati o njegovoj zdravstvenoj situaciji.

Ono što bi moglo da obraduje pristalice crveno-belih je da je Donald u noći između ponedeljka i utorka djelovao “u redu”, po objavama na društvenim mrežama – reklamirao je jedan nargila-bar u prijestonici Srbije.

Izvor: blic.rs