ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE: Petar i Ljubica prošli u četvrti krug (video)

Podgoričanin Petar Bulatović za emotivno izvođenje pjesme ,,Deo prošlosti“ dobio je prvu ,,peticu“ u sinoćnjoj emisiji ,,Pinkovih zvezdica“ i direktno prošao u četvrti krug.
– Mnogo si se popravio u odnosu na prošli krug. I dalje mislim da treba neko da ti pomogne da otvoriš glas do punog izražaja. Ima momenata kada gutaš svoj glas. Sviđa mi se što nisi pretjerao sa trilerima. Bravo – rekla je Goca Tržan.
Leontina Vukomanović kazala je da je to bio lijep napredak u odnosu na prošli put, te da je dao još snage, ,,što mi kažemo krv, dao si se kroz emocije“.
– Fantastično si otpjevao, zaslužio si peticu – rekla je Leontina Vukomanović.
Milan Stanković bio je mišljenja da je Bulatović bio ,,super“ i da bolje pjeva pod pritiskom.
– Bio si bolji u odnosu na prošli put. Biraj pametno pjesme, vjerujem da ćeš upravo ti biti taj koji će nas u nekoj od narednih emisija rasplakati – istakla je Jelena Tomašević-Bosiljčić.
Utisak Sergeja Ćetkovića, kako je i sam rekao, bio je drugačiji.
– Da je pola tona bila intonacija niža, bilo bi savršeno. Ženska intonacija je teška, sljedeći put pametno biraj pjesmu – rekao je sugrađanin Sergej Ćetković.

Ljubica Mirković iz Nikšića za pjesmu ,,Ti imaš pravo“ dobila je četiri glasa u regularnom dijelu. Nakon baraža, u kojem je otpjevala ,,Lutku” od S.A.R.S-a, prošla je u četvrti krug.
– Što si se prepala, Ljube? Pa, nemoj tako. Strofe su ti bile niske. Imaš jak glas, stabilan, ovo je ništa za tebe – rekla je Jelena Tomašević-Bosiljčić.
Sergej Ćetković je rekao da je trema učinila svoje i da je prošli put bila bolja.
– Opšti utisak je bio nesigurno, uplašeno pjevanje. Odsviraj melodiju na klaviru ton po ton i biće ti lakše – bio je savjet Goce Tržan.
Leontina Vukomanović je rekla da je bilo ravno oko vibrata i da nikada pjesmu koja je ovakva ne bi trebalo olako i brzo da vježba.
Milan Stanković je kazao da ova pjesma nije bila pametan izbor.

Simpatični blizanci iz Doboja Lucija i Leonardo Mišić otvorili su ovu emisiju ,,Pinkovih zvezdica“. Za ,,Zelene su bile oči te“ dobili su četiri glasa.
Anđela Jokić za pjesmu Goce Tržan ,,Zagrli“ dobila je četiri glasa.
Sofija Stanojlović za ,,Čekala sam“ osvojila je tri glasa.
Isidora Begović za pjesmu Goce Tržan ,,Zarobljena“ dobila je pet glasova.
Anja Spasić za ,,Somewhere over the rainbow“ osvojila je pet glasova.
Tomislav Božić za ,,Suspicious minds“ dobio je pet glasova.
Ema Uvalić predstavila se interpretacijom pjesme ,,Stine”. Dobila je pet glasova.

Ivana Dimkovski zatvorila je regularni dio pjesmom ,,Pukni zoro”. Zaslužena petica za kraj.

Dalje nije prošla Sofija Stanojlović.
B.R.
Foto: Screenshot

kud duga