MAGAZIN MAGAZIN_IZDVOJENO

BUDVA: Salon ljepote ,,Femme Fatale” na prednovogodišnjem koktelu predstavio novu ponudu (foto)

Praznično raspoloženje vladalo je sinoć na prednovogodišnjem koktel partiju u budvanskom Salonu ljepote ,,Femme Fatale“. Uz pjesmu i ples, bilo  je riječi o bogatoj i jedinstvenoj ponudi ovog salona koji se nalazi u hotelu ,,Tre canne“ u Mediteranskoj ulici.

Anastasija Lashmanova

Gostima su stručnjaci iz Rusije u salonu predstavili Forlle'd kozmetiku, Kerastase rituale u ,,liječenju” kose, efekte  injekcione kozmetologije, nove Plexr aparate i još mnogo procedura koje odnedavno rade.

Doktorica Natalija Šemenkova, koja je završila Medicinski fakultet, specijalizirala Dermatologiju i hirurgiju, kasnije i Kozmetologiju, u salonu ,,Femme Fatale” zadužena je za micelarnu kozmetologiju, konturnu plastiku, botoks, mezoterapiju, revitalizaciju, rinoplastiku, injekcionu kozmetologiju i drugo.

– Krajnji cilj konturne plastike je smanjivanje bora. Mi možemo da smanjimo bore oko usne, brade, možemo povećati usne, korigovati asimetriju usana, podići ponovo jagodice. Zbog toga osoba izgleda ljepše i mlađe – kazala je Šemenkova.

Najtraženija procedura, dodaje ona, u kozmetologiji je injekcija Botulinum toksina.

– Ovdje u salonu radimo sa najkvalitetnijim Botulinum toksinom, druge generacije i najkvalitetnijim proizvodima, najboljim potrošačkim materijalima i najboljom anestezijom, što daje savršene rezultate- ističe Šemenkova.

Kada je riječ o kosi, frizerka u salonu koriste proizvode ,,Kerastase” za sve tipove kose.

– Pomoću ,,Kerastase” kamere utvrđujemo što je kojem klijentu potrebno – koji šampon ili maska. Imamo 12 rituala. Na primjer,  ,, Kerastase Chronologiste” je najluksuznija linija. Miješamo koncentrat sa Booster-om za suvoću, oštećenost, tanku kosu i za sjaj. Kavijar je luksuzni tretman za njegovanu kosu. Ide prvo piling koji čisti tjeme glave. Zatim ide maska sa kavijarom, daje sjaj i mekoću kosi – pojašnjeno je sinoć.

This slideshow requires JavaScript.

U Femme Fatalle rade sa hiperalergenskim proizvodima koje mogu koristiti trudnice i svi preparati su na prirodnoj bazi, bez hemijskih supstanci.

Kozmetolog Tatjana predstavila je Forlle'd kozmetiku iz Japana.

– To je najpopularnija kozmetika na svijetu. Koriste najviše standarde u tehnologiji. Zasnovana je na sitnim molekulima hijaluronske kisjeline. Ova kisjelina je sadržana u svakom preparatu i duboko prodire u kožu. Ta kozmetika je vrlo inovativna, a molekuli prodiru tako duboko ispod kože da je dubinski hidriraju i podmlađuju. Daje odlične rezultate. Svako može doći na besplatne konsultacije i izabrati tačan tretman koji im je potreban – istakla je ona.

Vlasnica salona Anastasija Lashmanova podsjetila je da je salon otvoren prije godinu i po.

– Salon je otvoren  sa puno ljubavi i sa željom da se napravi jedno drugačije,  savršeno mjesto. Sve što je potrebno jednoj dami u dijelu frizerskih, kozmetičkih i estetskih usluga da bude zadovoljna, lijepa i uspješna može dobiti ovdje – istakla je Lashmanova.

Ono što posebno naglašava jeste da, pored kvalitetnih brendova koje imaju, dovode i ,,Balmain” u Crnu Goru.

– Bićemo njihovi zvanični zastupnici. Tako će sljedeći salon u potpunosti biti u znaku ,,Balmain”-a i prvi takav u Crnoj Gori, a drugi u okruženju – kazala je Lashmanova.

Planiraju otvaranje još salona.

– Sljedeći će biti u ,,La Perli” na Kaluđerovini. Tamo otvaramo veliki spa centar na prostoru od oko 400 kvadrata i salon ljepote ,,Femme Fatale”. U korak sa ovim planovima proširićemo i salon ,,Femme Fatale” u Budvi – otkrila je Lashmanova.

Salon ljepote za nju predstavlja mjesto gdje uživa i spaja lijepo, zdravo i korisno.

– Nadam se da se i dame koje su naši klijenti tako osjećaju. Htjela sam da na jednom mjestu ponudim kvalitet, pristupačne cijene i profesionalizam i mislim da smo u tome uspjeli – rekla je Lashmanova.

U salonu se, pored ,,Balmain“-ovih i ,,Kerastase“-ovih proizvoda, mogla vidjeti i široka ponuda još nekih prestižnih kompanija čije proizvode koriste u ovom salonu poput ,,L'Oreal“-a, ,,Maria Galland”-a, ,,Beard club“-a i ,,CND Shellac“-a.

Sve je sinoć odisalo glamurom, od gostiju, jelke, ukrasa, kvalitetnih proizvoda do šampanjca.

Za sjajno muzičko raspoloženje bila je zadužena Nina Žižić koja je u jednom trenutku se pridružila veseloj ekipi koja je plesala i počela da snima atmosferu mobilnim telefonom. Bila je upriličena i nagradna igra, a gosti koji su se čekirali sinoć dobili su i deset odsto popusta na nove usluge.

This slideshow requires JavaScript.

(PR)

Foto: B. Šekularac

 

One Response to BUDVA: Salon ljepote ,,Femme Fatale” na prednovogodišnjem koktelu predstavio novu ponudu (foto)