MAGAZIN PREPORUKA

PODGORICA: Otvoren ProNails Premium salon u City kvartu

Prvi ProNails Premium salon u Podgorici svečano je otvoren sinoć u City kvartu uz prisustvo brojnih poznatih ličnosti sa crnogorske javne scene. ProNails je za kratko vrijeme postao vodeći brend i partner od povjerenja u njezi ruku, noktiju i stopala u Crnoj Gori, s obzirom da predstavlja savršen spoj kvaliteta i pouzdanosti sa jedne i inspiracije i zabave sa druge strane.

This slideshow requires JavaScript.

Novootvoreni ProNails Premium Salon u Podgorici nudi najsavremenije i najefikasije metode njege i ljepote kompletnog tijela, a svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta.

-ProNails znači elegancija. U svakom trenutku u svakoj prilici. Sve što radimo, radimo sa stilom. Poštujemo želje i potrebe naših klijenata. Pratimo sve inovacije i trendove, a u našim salonima o vašoj ljepoti brinu samo najstručnija lica. Osim njege i stilizovanja noktiju, u ovom salonu možete dobiti i ostale kozmetičke usluge. Posebno bih izdvojila trenutno najpopularniju i najefikasniju tehniku uklanjanja celulita “Maderoterapiju”. Ova terapija se zasniva na korišćenju posebno izrađenih elemenata od drveta što je čini 100 posto prirodnom. Posebno je važna za klijente sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama i celulitom. Maderoterapiju će u našem salonu raditi tim stručnih fizioterapeuta – kazala je vlasnica i generalna distributerka brenda ProNails za Crnu Goru Ilda Vukelj.

ProNails Premium Salon u Podgorici nalazi se u City kvartu i uređen je po najsavremenijim svjetskim, ali i ProNails standardima kako bi svim damama pružio potpuni ugođaj i savršen bijeg od svakodnevnog stresa i obaveza. Brend ProNails je sinteza lične ljepote i partnerstva sa profesionalcima i odavno je kao takav prepoznat širom svijeta.

This slideshow requires JavaScript.

(PR)

FOTO: B. Šekularac

One Response to PODGORICA: Otvoren ProNails Premium salon u City kvartu