MODA PREPORUKA

TEA BABIĆ NAKON IZBORA ZA MIS SVIJETA: Izuzetno sam zadovoljna što sam u top 30 najboljih modela

Tea Babić i Mis svijeta 2017 Indijka Manuši Čilar

Dvadesetogodišnja studentkinja Prava Tea Babić predstavila je juče Crnu Goru na izboru za mis svijeta u kineskom gradu Sanji.
– Sve je bilo na jednom luks nivou, kao i sama organizacija i hoteli i ljudi sa kojima smo sarađivali. Kao i svugdje, postoje neke neplanirane nepravilnosti, ali tome nije bilo mjesta pri ugođaju koji smo imale. Izuzetno sam zadovoljna, kao što sam i ranije rekla, što sam u top 30 najboljih modela Miss world. Da budem iskrena, meni je to više značilo i već sam znala da je to to – prenosi utiske Babić za MNE magazin.

Kaže da je učestvovati na ovakvom prestižnom takmičenju za nju ,,velika čast, zadovoljstvo i, naravno, bila velika odgovornost jer nisam predstavljala samo sebe, već sam otišla kao ambasador ljepote Crne Gore”.
Dobila je, otkriva za naš portal, jako zanimljive ponude od veoma poznatog kreatora.

Tea Babić sa Misterom svijeta i Katrin Morli

– To neću još otkrivati dok ne odlučim kojem životnom pozivu ću da se okrenem. Kao i što sam ranije izjavila, postoji mnogo toga što želim i čime želim da se bavim u budućnosti. Modeling sam više doživljavala kao hobi, ali nikad se ne zna. Razmišljanje o tome ću ostaviti kad dođem u moju najljepšu zemlju jer sam se uželjela i porodice i prijatelja i naše hrane – kaže Babić za MNE magazin.
Crnogorska ljepotica ovim putem poslala je zahvalnicu.

Tea Babić sa ambasadorom Kine u Crnoj Gori

– Zahvaljujem Glavnom gradu Podgorica i Turističkoj organizaciji glavnog grada,  Sekretarijatu za kulturu i sport, Vladi Crne Gore i Televiziji 777 što su mi izašli u susret za sve što je bilo potrebno, mojim drugarima iz udruženja NVO Staze koji su me naučili da život vidim iz drugačije perspektive, kreatorki Marini Banović koja je zaslužna za predivnu haljinu sa crnogorskim grbom i koja je meni posebno draga, kao i kreatorki Ivani Murišić koja je haljinu za finalno veče sašila kao što sam i osmislila i moju ideju u potpunosti sprovela u jedno savršeno umjetničko djelo. Takođe se zahvaljujem kreatorkama Anastaziji Miranović i Sanji Bobar i svim crnogorskim kreatorima sa kojima sarađujem svih ovih godina. Zahvaljujem se Pravnom fakultetu UCG i dekanu Velimiru Rakočeviću što su imali sluha za moje aktivnosti i izlazili mi u susret kad god je bilo potrebno. Hvala folklornom umjetničkom društvu Crvena Stijena i Aluminijum koji su mi pomogli da naš nacionalni ples i našu crnogorsku nošnju pokažem širom svijeta. Takođe dugujem zahvalnost gradu Cetinju i Isidori Kovačević, Nadi Drašković i gđi Anđi Kapičić, autorki knjige ,,Crna Gora u magičnom oku princeze Ksenije”. Hvala baletskoj školi ,,Princeza Ksenija” koja je zaslužna za koreografiju kojom sam predstavila svoj talenat i baletskoj školi ,,Vasa Pavić” koja mi je omogućila baletsku haljinu. Zahvaljujem se agenciji MissYu na čelu sa Vesnom Jugović i čitavom timu i svim članovima žirija koji su u meni prepoznali kvalitet i ljepotu žene koja može da ponese titulu najljepše Crnogorke i sa dostojanstvom je predstavi svijetu. Hvala medijima i naravno, mojoj porodici koja mi je bila podrška u svakom trenutku. Posebno hvala mojoj majci koja je u svakom trenutku bila tu za mene i koja je zaslužna jednim dijelom za moje učešće na ovom takmičenju, jer me ona prijavila na izbor za Miss Crne Gore. I na kraju, zahvaljujem se svima koji su glasali i koji su bili uz mene i bili moja velika podrška – rekla je Babić za naš portal.
B.R.
Foto: Facebook

6 Responses to TEA BABIĆ NAKON IZBORA ZA MIS SVIJETA: Izuzetno sam zadovoljna što sam u top 30 najboljih modela