MODA MODA_IZDVOJENO

IZBOR ZA MIS SVIJETA: Evo kako možete glasati za Teu Babić

Foto: Boris Šekularac/MNE magazin

Za crnogorsku predstavnicu na izboru za najljepšu djevojku na svijetu u 2017. godini Teu Babić, publika može glasati na zvaničnom sajtu takmičenja missworld.com.

Za razliku od prethodnih godina kada je glasanje bilo pojednostavljeno i moglo se obaviti i putem društvene mreže Facebook, ovoga puta je potrebna registracija na oficijelnom sajtu.

Za sada najveći broj glasova publike ima mis Nepala Nikita Čandak (19,95 odsto glasova), a slijede mis Bangladeša Džesa Islam (15,56%) i mis Mongolije Enhjin Tsevindaš (11,4%), dok Babić trenutno ima svega 0,03 odsto glasova.

Djevojka sa najviše glasova dobiće direktan prolaz u finale, a njoj će društvo praviti i pobjednica u takmičenju u talentu, zatim mis čiji je dobrotvorni rad ocijenjen kao najbolji, kao i takmičarke koje su osvojile najviše bodova u brojnim drugim aktivnostima.

Crnogorska predstavnica, koja u Kini boravi od kraja prošlog mjeseca, je za takmičenje u talentu spremila baletsku tačku.

Finale izbora za Mis svijeta u okviru kojeg se takmiči 120 djevojaka, zakazano je za 18. novembar, kada će se održati u kineskom gradu Sanja.

-Intuicija koju sam imala da je Kina drugačija od svih zemalja koje sam do sada posjetila je tačna, i zaista je tako. Drago mi je što sam ovdje i zbog tradicionalno dobrih ekonomskih i političkih odnosa između Crne Gore i Kine – rekla je Tea Babić u intervjuu za MNE magazin nakon što je otputovala u Kinu i dodala da je uložila puno truda u baletsku koregrafiju te da bi voljela da njen nastup bude drugačiji i primjećen.

5 Responses to IZBOR ZA MIS SVIJETA: Evo kako možete glasati za Teu Babić