MODA SLAJDER

MIS CRNE GORE TEA BABIĆ PRENOSI UTISKE IZ KINE: Intuicija me nije prevarila, ovo je zemlja drugačija od svih (foto)

Tea Babić na Aukcijskoj humanitarnoj večeri u kreaciji Marine Banović-Džuver

Mis Crne Gore Tea Babić  dvije i po sedmice pred početak izbora za najljepšu ženu svijeta, 18. novembra u kineskom gradu Sanji, prenosi utiske za Montenegro magazin iz ove prelijepe zemlje.
– Kina  je ove godine došla na red da bude domaćin i ugosti predstavnice zemalja svijeta, ispoštuje njihove kulture i običaje. Intuicija koju sam imala da je Kina drugačija od svih zemalja koje sam do sada posjetila je tačna, i zaista je tako. Drago mi je što sam ovdje i zbog tradicionalno dobrih ekonomskih i političkih odnosa između Crne Gore i Kine – kaže za naš portal 20-godišnja studentkinja prava.
Dodaje da su do sada obišli mnogo toga, te da im je svaki dan ispunjen.
– Prvih sedam dana smo boravili u Šenženu, koji ima mnoštvo primamljivih stvari za turiste. Vidjeli smo njihovu crkvu koja se nalazi na uzvišenju sa kojeg je predivan pogled i do koje se dolazi kroz vrtove raznovrsnog cvijeća. Takođe, bili smo u njihovom pozorištu koje je na mene ostavilo snažan utisak. Umijeće glumaca i plesača je bilo zapanjujuće. U Šenženu se i održalo Aukcijsko humanitarno veče gdje smo prikazali naše poklone. Nakon toga smo proveli nekoliko dana na planini, gdje je održana i zvanična ceremonija početka takmičenja Miss World – kaže Babić za naš portal.
Na Aukcijskoj humanitarnoj večeri naša ljepotica izdvojila se crvenom haljinom sa crnogorskim grbom koju je specijalno za tu noć kreirala Marina Banović-Džuver.
Juče su stigli u Čimelongu, gdje će ostati pet dana, ističe Babić. Sljedeća destinacija je, dodaje ona, Sanja gdje će biti održano finale takmičenja.
– U narednom periodu nas očekuju naporne probe, ali isto tako i Head to Head Challengi, Miss World Beauty with a Purpose, Miss World Fashion-Top Model, Miss World Multi-Media Award. Za takmičenje Miss World Multi-Media Award se glasa putem aplikacije Mobstar i na osnovu toga proglasiće pobjednicu te oblasti – poručuje Babić.
Danas počinje Head to Head Challenge. Naša ljepotica je u Plavom timu, u Grupi 14 sa Ruandom, Poljskom, Švedskom, Sejšelima i Venecuelom.

– The Head to Head Challenge događaji se odvijaju između 21. oktobra i 15. novembra na raznim lokacijama koje ćemo posjećivati tokom takmičenja. Sastojaće se od 20 grupa sa po šest država. Pobjednica svake grupe se automatski kvalifikuje u Miss World Top 40. Šest nacija iz svake grupe će napraviti ceremoniju predstavljanja prezentacijom o sebi. Nakon prezentacije, takmičarke će odgovarati na pitanja voditelja i online ljudi. Na kraju, svaka takmičarka će odgovoriti na pitanje dana i na osnovu toga publika će birati pobjednicu svake grupe – objasnila je Babić pred polazak u intervjuu za Montenegro magazin.
Za takmičarke u Head to Head Challenge-u glasa se putem besplatne aplikacije Miss World i Facebook stranice Miss World.

This slideshow requires JavaScript.


B.R.
Foto: Facebook

2 Responses to MIS CRNE GORE TEA BABIĆ PRENOSI UTISKE IZ KINE: Intuicija me nije prevarila, ovo je zemlja drugačija od svih (foto)