MODA PREPORUKA

BEOGRAD: Miss Crne Gore Tea Babić otputovala u Kinu

Tea Babić na beogradskom aerodromu ,,Nikola Tesla”

Miss Crne Gore Tea Babić otputovala je danas za Sanju gdje će 18. novembra biti održan izbor za miss svijeta.
Ovu 20-godišnju studentkinju prava sada u tom kineskom gradu očekuju podtakmičenja u raznim oblastima kao što su Miss World Beauty with a Purpose, Miss World Fashion-Top Model, Miss World Multi-Media Award, Miss World Dances of the World, Miss World Top Fitness, Miss World Talent i Miss World Head to Head Challenge. Na osnovu rezultata vrši se selektovanje u uži krug.
Prvo od ovih takmičenja je Head to Head Challenge u kojem glasa publika i na osnovu njega najljepše djevojke zemalja iz kojih dolaze direktno se plasiraju u ,,Top 40”.
– The Head to Head Challenge događaji se odvijaju između 21. oktobra i 15. novembra na raznim lokacijama koje ćemo posjećivati tokom takmičenja. Sastojaće se od 20 grupa sa po 6 država. Pobjednica svake grupe se automatski kvalifikuje u Miss World Top 40. Šest nacija iz svake grupe će napraviti ceremoniju predstavljanja prezentacijom o sebi. Nakon prezentacije, takmičarke će odgovarati na pitanja voditelja i online ljudi. Na kraju, svaka takmičarka će odgovoriti na pitanje dana i na osnovu toga publika će birati pobjednicu svake grupe – objasnila je Babić u nedavnom intervjuu za MNE magazin.
Tada je rekla da je ,,spremila sve što Miss World organizacija podrazumijeva za učešće, od talenta do tradicionalnog plesa i ostalo je još samo da dam sve od sebe da predstavim našu zemlju u najboljem svijetlu, kako njoj to i dolikuje”.
B.R.
Foto: Privatna arhiva

10 Responses to BEOGRAD: Miss Crne Gore Tea Babić otputovala u Kinu