ART PREPORUKA

,,EUROVISION ON TOP”: Zdravko Čolić najbolji u Evropi

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

Jedan od najuticajnijih evrovizijskih portala ,,Eurovision on Top” danas je objavio da je nova pjesma Zdravka Čolića ,,Mala” na vrhu liste ,,TOP 20+5”, u konkurenciji izvođača iz cijele Evrope.

Portal koji okuplja milione poklonika najveće evropske muzičke manifestacije uvrsto je Čolićevu novu pjesmu ,,Mala” na listu ,,TOP 20+5” noviteta.

Iako je na Evroviziji nastupao davne 1973. godine sa pjesmom ,,Gori vatra”, evrovizijski fanovi iz cijelog svijeta i dalje pomno prate rad Zdravka Čolića.

Zahvaljući glasovima svih onih koji vole pjesme popularnog Čole, njegov aktuelni singl ,,Mala” od danas je na prvom mjestu ove top liste.

Iza sebe, Zdravko je na listi ostavio brojna popularna imena, poput ovogodišnjeg evrovizijskog pobednika Salvadora Sobrala, Helenu Paparicu, Laru Fabian, Ruslanu i druge.

Novi singl ,,Mala” Zdravko je objavio na svoj rođendan, 30. maja, a spot za ovu pjesmu u kome jednu od uloga tumači i poznata glumica Jelena Gavrilović pobrojao je brojne pozitivne komentare.

Radujem se i drago mi je što za rođendan publici poklanjam novu pjesmu i spot. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma s novog albuma koju predstavljamo, a koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima – rekao je tada Čolić.

Sada je jasno da će novi album jedne od naših najvećih muzičkih zvijezda zainteresovati ne samo regionalnu, već i svjetsku javnost.
Za Čolića možete glasati ovdje.

kud duga

One Response to ,,EUROVISION ON TOP”: Zdravko Čolić najbolji u Evropi