DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Otvorena još jedna Sixt rent a car poslovnica

Kompanija Sixt rent a car juče je  u Podgorici,   na  Trgu Golootočkih žrtava, otvorila još jednu svoju poslovnicu. Svečanim činom otvaranja u prisustvu brojnih gostiju iz Crne Gore i regiona ozvaničen je rad šeste po redu poslovnice u Crnoj Gori,  koja posluje pod imenom ove renomirane svjetske rent a car kompanije.

Sixt Rent a Car,  jedna od vodećih svjetskih rent a car kompanija,  pozicionirana  je u 118 zemalja širom sveta i  domaći pravni subjekt AAA –1  RENT sa sjedištem u Tivtu, u  Crnoj Gori uspješno  posluje dugih devet godina, u okviru grupacije AAA-1 rent Srbija, Crna Gora i Bosna.

Poslovnice Sixta se nalaze u Herceg Novom, Portu Montenegru, Budvi, Aerodromima Podgorica i Tivat.

Pored  usluga najma vozila, od malih gradskih automobila, preko kompakt vozila, pa sve do limuzina i vanova, kompanija se uspješno poziconira i u domenu Full Servis leasinga ili dugoročnog zakupa vozila. Za sve pravne subjekte u Crnoj Gori, koji žele da na jedan jednostavan i siguran način, bez izlaganja troškovima,  obnove ili nabave svoju flotu sigurna adresa je Sixt rent a car.

U želji da se što uspješnije pozicinira na ovom veoma važnom tržištu, Sixt rent car ima saradnju sa svom turističkom privredom, daje svoj puni doprinos cjelokupnom imidžu Crne Gore kao turističke destinacije.

Ono što klijenti ili turisti mogu pronaći na bilo kojem svjetskom aerodromu ili predstavništvu Sixta širom svijeta omogućeno im je i u Crnoj Gori. Svi evropski standardi, naročito njemački, implementirani su u domaćoj kompaniji.

Imponzantna flota vozila, čija starost ne prelazi 24 mjeseca, servis, kvalitet usluge, obučeno osoblje i posvećenost poslu dovoljan su dokaz koliko ovo tržište znači kompaniji.

Adresa: Trg Goolotočkih žrtava Podgorica

Kontakt telefoni: 067 645 205 i 067 645 203.