MODA SLAJDER

,,MERCEDES-BENZ FASHION WEEK MONTENEGRO”: Smotru mode pjesmom otvorila Tijana Dapčević u kreaciji Lazara Ilića

,,Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro XXI” otvoren je sinoć na ,,Imanju Knjaz“ u Podgorici.
Veče pod imenom „Fashion Day Stella Artois“ otvorila je Tijana Dapčević predstavljanjem nove pjesme ,,Reset” za koju je tekst i muziku radio Aleksandar Delić – Dinge, a aranžman Mahir Sarihodžić. Ona je tokom nastupa nosila kreaciju Lazara Ilića.

Nove modele, njih 12, prva je prikazala Aleksandra Arnold u sklopu svog brenda „Akatelier“.

This slideshow requires JavaScript.

Manekenke su nosile komade u bijeloj boji  koja je istakla  ono što je zaštitni znak Aleksandre Arnold, a to su unikatne torbe od kože i drveta.
Maja Velimirov – Tošković publici je predstavila  13 modela.

This slideshow requires JavaScript.

U kreacijama je dominirala čipka, a od boja tu su bile ciklama, crna, siva i zelena. Posjetioci su bili u prilici da vide haljine, duge i kratke, kombinezone, mantile i komplete.
,,Walone Fashion Group” već na početku dobio je aplauz, kada su na scenu stupili  mali manekeni i manekenke u predivnim haljinama i odijelima.

This slideshow requires JavaScript.

Nakon mališana,  publika je aplauzom pozdravljala i manekenke u svečanim haljinama sa resama i elegantnim šeširima, kao i manekene u  odijelima. Predstavljene su 24 kreacije.
Lazar Ilić prikazao je kolekciju od 20 modela koja je spoj romantike i seksepila.

This slideshow requires JavaScript.

Preovladavale su crvena, crna, bijela i pastelne nijanse, a od materijala, čipka, muslin, til, saten i svila. Manekenke su na nogama imale upečatljiv znak u vidu crnih traka.
Za kraj prve večeri crnogorske nedjelje mode, publici je novih 15 kreacija predstavila Milena Vujačić. Kolekcija je nosila naziv ,,Wild wind”. Od nijansi su dominirale bijela, pastelne i azurna, a od materijala viskoza, muslin, saten i svila.

This slideshow requires JavaScript.

Šminku i frizuru radio je tim ,,Zoran”, na čelu sa Ljubicom Bulatović. Official make up bio je INGLOT, dok je za scenografiju zadužen tim Fragmat Crna Gora. Tehničku podršku pružila je firma ,,Takt”.
– Mi kao organizatori izuzetno smo zadovoljni, prije svega, odzivom ljudi na ovakav događaj, s obzirom da i vremenske prilike nisu išle baš na ruku. Svi su uživali u predivnim kolekcijama naših dizajnera. Manekenke i manekeni su bili profesionalni, kao i uvijek – rekla je za MNE magazin PR menadžerka Nacionalne modne komore Crne Gore Snežana Ivanović.
Dodala je i to da su se posebno obradovali najmlađim manekenima koji su se pojavili na sceni i najavila da će posjetioci i sjutra uživati u novim kolekcijama pet dizajnera.
Sjutra je „Namflag Capital Plaza Fashion Day“. Kolekcije će predstaviti Marina Banović-Džuver, Enkelejda Shatri, Antony Morato by Paradiso, Emine Ergul i Ljiljana Vujanović EQUI. 
B.R.
Foto: B. Šekularac

(Više fotografija u foto galeriji)

One Response to ,,MERCEDES-BENZ FASHION WEEK MONTENEGRO”: Smotru mode pjesmom otvorila Tijana Dapčević u kreaciji Lazara Ilića