ART PREPORUKA

AUDIO: Gibonni i Oliver Dragojević u zajedničkom projektu ,,Familija”

spek gibonniGibonni i Oliver Dragojević predstavili su nove singlove sa zajedničkog albuma ,,Familija”, koji će biti objavljen 7. aprila, saopšteno je Montenegro magazinu koji je ovom prilikom dobio pravo da objavi i audio snimke.
Album će biti u prodaji u svim ,,Lilly drogerijama” u Srbiji.
Muziku i tekst za singl Olivera Dragojevića ,,Gdje to piše” radio je  Zlatan Stipišić Gibonni, dok je za aranžman, muzičku produkciju, gitare, klavijature, udaraljke i programing bio zadužen Elvis Stanić. Bubnjeve je svirao Branimir Gazdik.

Gibonni-ev singl zove se ,,Onako, od oka”. On je pisao muziku i tekst. Aranžman je zajednički radio sa Nikšom Bratošom koji je bio zadužen i za muzičku produkciju. Bubnjeve u ovoj pjesmi svirao je Manu Kače, bas Pino Paladino, harmoniku Elvis Stanić, solo na električnoj gitare Stiv Stivens, klavir Masej Kovačević, violinu Marko Ramljak, gitare, klavijature, programiranje Nikša Bratoš, saksofon Arsen Ereš, trube Antonio Geček, Zvonimir Bajević, trombon Marin Ferketin, tubu Jurica Rukljić, dok je Gibonni, uz Ramljaka i Bubija, pjevao i prateće vokale.

B.R.

kud duga