HOROSKOP

Prognoza za period od 6. do 13. jula

OVAN

Početak ovog perioda donosi burne planetarne uticaje, pa izdržite još  neko vrijeme da ne pravite ,,gluposti”,  tj.  nagle i  nekontrolisane ispade, ponašanja i odluke.  Na poslovnom planu mogući su komunikacioni nesporazumi,  pa ćete dogovore sa važnim ljudima morati da obavljate više puta. Pri ispunjavanju važnih dokumenata obratite pažnju da ne dođe do greške. Vaša nestrpljivost opet može da se pojavi kao problem i  vama i  drugima.

Na ljubavnom planu ste aktivni, inicijativni, ali ne i  uporni.  Sklonost flertovanju i uplitanju u paralelne veze i  odnose je naglašena.  Dobre planete povezane sa domom  ukazuju da mir i  opuštenost nalazite među najbližima. Zdravlje – sklonost povredama i  opekotinama.

BIK

Uticaj planeta koji donosi depresiju i  težinu  u ovom periodu je gotovo minimalan, pa ste aktivniji i  pozitivniji.  Slijedi veća komunikativnost, lakoća, okrenutost druženju i  ljudima. Ono što predstavlja problem i brigu jesu  finansije. Umjesto obećanog dobitka moguća je prevara, laž, šteta, obmana, krađa. Na radnom mjestu oprezno rukujte mašinama, moguće su greške pri radu, ozljede, kvarovi mašina.

Na ljubavnom planu,  oni koji imaju partnera učestvuju sa dragom osobom u dinamici njenih događaja. Slobodnim Bikovima može se učiniti da su našli pravu osobu za sebe, međutim,  neiskrenost ili prikrivanje pravih informacija brzo će dovesti do razočarenja  ili odustajanja. Zdravlje – hronične bolesti se povlače, ali ne sasvim.

BLIZANCI

Planeta koja vlada vašim znakom,  nije u povoljnoj kosmičkoj  poziciji, pa ste i vi pomalo zabrinuti i  nervozni.  Rado obnavljate kontakte sa osobama iz prošlosti i   sklonost da se osvrćete unazad na svoj život i  događaje biće aktuelna  do 10. jula. Na poslovnom planu jedno važno obećanje neće biti poštovano, na neki način možete biti prevareni ili obmanuti. Razočarani Blizanci biće skloni da odustanu ili da se pasiviziraju, što dodatno komplikuje i pogoršava situaciju.

Planeta ljubavi donosi vam mnoga udvaranja, zanimljiva poznanstva i  lijepa druženja. Ukoliko imate partnera, zajedničkim snagama se nosite sa problemima i neočekivanom   situacijom povezanom sa mlađim članom porodice. Zdravlje – moguće infekcije.

RAK

Na radnom mjestu još neko vrijeme treba da budete  pažljivi  i oprezni. Moguće su nagle i neočekivane situacije, preokreti ili iznenađenja koja vam ne odgovaraju. Ukućanin ili bliska osoba pomaže vam u planovima  i, ukoliko se držite dotadašnjeg plana, dolazi do laganog napretka.

Na ljubavnom planu, sa dragom osobom zajedno rješavate aktuelno pitanje povezano sa ukućanima ili imovinom. U ovom periodu nijesu povoljne transakcije sa nekretninama, moguća je šteta. Zauzetim Rakovima preporučuje se  da izbjegnu udvaranje na radnom mjestu,  jer bi im to  donijelo niz komplikacija. Slobodnim – pojaviće se više zanimljivih osoba. Zdravlje – suzdržavajte se u ishrani. Moguće naglo izbijanje bolesti.

LAV

Trudite se i  energični ste na radnom mjestu, međutim, imate utisak da ma koliko se zalagali  ne uspijevate da realizujete svoj cilj i  to zbog spoljašnjeg spleta okolnosti. Većina Lavova sklona je da padne pod uticaj emocija i  da se malo povuče u ugodnost i sigurnost doma. Ali to neće dugo trajati, već poslije nekoliko dana shvatate da ste neophodni na radnom mjestu i  hrabro se ponovo suočavate sa starim problemom. . Od obećane pomoći za sada samo obećanje.

Na ljubavnom planu,  sa dragom osobom provodite više vremena nego inače, međutim, iako pokušavate da ne pokažete, nervozni ste i muče vas drugi problemi. Zdravlje – izbjegavajte naglost bilo koje vrste, moguće ozljede, opekotine, udarci.

DJEVICA

Orijentisani ste prema poslu i  svojim ciljevima. Ovo su uglavnom sitnice kao što su ponovljeni ugovori, papirologija ili kontakti.   Od  10. jula planete se smjenjuju,  pa će i vaša energija i  pažnja biti ponovo usmjerena prema budućnosti,  prestaće rasijanost i moći ćete da se fokusirate na cilj.

Na ljubavnom planu,  pomalo ste preosjetljivi ili nestabilnog raspoloženja, skloni melanholičnom sjećanju na prošle lijepe trenutke. Vaš partner ima razumijevanja za vas kada ste sami, međutim, kada ste među ljudima ne odobrava vaše povremene incijative ili postupke. Nađite se na sredini, jer ste oboje u pravu. Slobodni se dvoume između nekoliko zanimljivih osoba koje će se brzo pojaviti u vašem životu.  Zdravlje – nešto ste malo osjetljiviji nego inače. Pažljivo sa konzumiranjem ljekova.

VAGA

Planeta ratobornosti i takmičarstva donosi vam energičnost, inicijativnost, ali i sklonost ljutnji i  iznenadnim praskavim reakcijama. Na ove uticaje su osjetljivije Vage rođene sredinom znaka, a naročito osobe čiji je ovo podznak.  Na poslovnom planu čekaju vas  vijesti ili važne informacije i  lako se može desiti da budu izgubljene ili na bilo koji način netačne i  iziskuju obnovljeni proces  i  obnovljeni trud.

Na ljubavnom planu ulazite u lakšu i prijatniju fazu, sa više komunikacije i lakih neopterećujućih kontakata. Sa partnerom napetost prividno popušta, ali ste na moment netolerantni i isključivi. Zdravlje – čuvajte se povreda.

ŠKORPIJA

Vaša energija je sve poletnija i  životnija. Na momente možete biti  grubi, netolerantni i isključivi, ali će te se brzo osloboditi tih uticaja.  Poslovna situacija se odvija lagano, toliko da gubite strpljenje.  Međutim, bilo kakvo preusmjeravanje ili odustajanje brzo bi se pokazalo kao ćorsokak ili zatvoren put. Mnoge Škorpije će se ponovo baviti starim ugovorima, dogovorima i ukoliko imate nedovršene papirologije, pozabavite se njome.

Na ljubavnom planu ste sumnjičaviji nego inače. Ukoliko budete insistirali na svom stavu, može doći i  do raskida. Slobodne Škorpije upuštaju se u flertovanje i  avanture, iz kojih izlaze nezadovoljne. Zdravlje – hronične bolesti se povlače.

STRIJELAC

Na momente izgubite elan i  borbenost,  jer se stare sitne prepreke ponovo pojavljuju na vašem radnom mjestu. Nekim Strijelčevima prepreke se čine većim nego što jesu, nesavladivijim nego što je to objektivno, pa su  skloni da odustanu  ili da naprave sasvim neočekivani novi plan. Planete ukazuju da nije trenutak za odustajanje. Stari nedovršeni dogovori, ugovori, papirologija ponovo su akutelni. Pazite da ne izgubite važan dokument .

Na ljubavnom planu,  planeta ljubavi i  zadovoljstva upravo je ušla u vaše polje partnerstva, te očekujte poboljšanje međuljudskih odnosa, naročito sa osobama suprotnog pola. Zdravlje – sklonost povređivanju i  ozljedama.

JARAC

Borba na radnom mjestu još traje. Iako djeluje da rival ili konkurencija uspijevaju da ostvare svoj cilj, brzo će se pokazati, već na kraju ovog perioda, da je to kratkog vijeka,  da su  vaša stabilnost i upornost u dobrom cilju , pozitivniji i da će dati bolje rezultate. Neki Jarčevi će na momente izgubiti volju i  energiju za dalju borbu, međutim, pasivnost i  izbjegavanje ispunjavanja obaveza samo  će vas dovesti u nezgodnu situaciju. Ponude o rizičnim ulaganjima ili čudnim pozajmicama bolje je da izbjegnete.

Na ljubavnom planu, s dragom osobom se zajednički pomažete u obavezama, naročito povezano sa starijim članom porodice. Slobodni Jarčevi pokušavaju da pronađu srodnu dušu, ali u ovom periodu planete vam nijesu naklonjene. Pokušaj avanture sa prijateljem je neprijatno iskustvo koje kvari prijateljske odnose. Zdravlje – sklonost ozljedama.

VODOLIJA

Poslovna situacija je i  dalje napeta i  teška, moguća su iznenađenja i  preokreti na koje ne možete uticati, koji vas dovode u nepovoljan položaj.  Nestrpljivim Vodolijama može se učiniti novonastala situacija kao pogodna da prave promjene ili drugačije poslovno usmjerenje, međutim, rizik ili nesmotrenost mogu biti štetni po vaš ugled.

Na ljubavnom planu partner je više orijentisan na kuću i  porodicu, ali vi ste nemirni, skloni impulsivnim i naglim odlukama,   željni društva i  izlazaka. Slobodne Vodolije uživaju u  druženjima i  flertovanju. Nekoliko osoba je zainteresovano za vas, međutim, avanture i prolazne veze koje vam se nude donose vam štetu i  nezadovoljstvo. Zdravlje – nervni sistem osjetljiv. Oprezno u saobraćaju.

RIBE

Podrška važne osobe je značajna i  važna, ali prije nego što krenete naprijed, morate opet da se suočite sa starim problemom ili preprekom koja od vas zahtijeva dodatno angažovanje. Atmosfera na radnom mjestu je prividno mirna, ali svakog momenta može da izbije iznenadni konflikt. Najbolje je da se držite po strani, jer vam se može desiti da se nađete između ,,dvije vatre”. Pripremite se da je ova sedmica rezervisana za obnavljanje papirologije, dogovora, ugovora, dovršavanje nedovršenih sitnica.

Što se tiče ljubavi, sve je dobro dok ste vi i  draga osoba sami u vašem ličnom prostoru, ili  okruženi najbližima ili porodicom. Mnoge Ribe će u ovom periodu biti podjednako zainteresovane za dvije osobe, ali ni jednu, ni drugu ne vidite realno. Zdravlje – osjetljivi ste na infekcije i  zaraze. Oprezno sa ljekovima.