MAGAZIN

AKTUELNO: Novljanka Ana Vujić dobila ,,polo” u nagradnoj igri Robne kuće ,,Paradizo”

dobitnica-glavne-nagrade-_polo

Ana Vujić

Ana Vujić iz Herceg Novog dobitnica je glavne nagrade, automobila ,,polo”  koju je, u okviru proslave drugog rođendana, organizovala  Robna kuća ,,Paradizo”.

– Osjećaj je prelijep. Zbunjena sam. Mislila sam da su nagradne igre uglavnom namještene, ali stvarno nije. Inače sam majka djeteta sa posebnim potrebama. Čini mi se da je nagrada došla u pravi čas, da je bogom dana. Da i nama nešto pane – rekla je Vujić za MNE magazin.

Paradiso_polo

Ona je dodala da će ,,polo” zadržati za sebe.

Dobitnici vaučera od 100 eura su Branislav Popović i Nataša Pažin iz Podgorice. Vaučer od 200 eura uručen je Juliji Šaranović i Leli Radulović iz Podgorice. Dobitnici vaučera od 300 eura su Filip Marković i Igor Vukčević, takođe iz Podgorice.Vaučer od 500 eura za kupovinu obuće ,,Ilazio Renconi“ dobio je Miloš Đalac iz glavnog grada.

Putovanje kruzerom za dvije osobe osvojili su Dražen Marković i Slobodan Dragović iz Podgorice.

Vaučer za sedmodnevni boravak za dvije osobe u hotelu ,,Maestral“ uručen je Blagu Cicoviću iz Herceg Novog, dok je sedmodnevni boravak za dvije osobe u hotelu ,,Splendid“ osvojila Liljana Novović iz Podgorice. Televizor plazmu dobio je Mijat Vojinović iz Podgorice, a lap top Marina Tripković iz Podgorice.

B.R.