MAGAZIN PREPORUKA

VIKTORIJA I DEJVID BEKAM: Ljubav jača od tračeva

david i viktorija bekam Slavni supružnici Viktorija i Dejvid Bekam u julu ove godine obilježiće šesnaest godina braka. U medijima važe za bračni par koji je opsjednut novcem i statusom. Od kad su zajedno za njih se vezuju  brojni skandali, intrige i prevare, ali su oni uprkos svemu opstali. Kruna  njihove ljubavi su  sinovi Bruklin, Romeo, Kruz  i kćerka Harper.

Viktorija i Dejvid upoznali su se  na utakmici „Mančester Sitija” i „Čelzija”. Bila je to ljubav na prvi pogled.

– Bio sam u inostranstvu sa engleskim timom. Geri Nevil i ja sjedjeli smo u hotelskoj sobi na TV-u je emitovan spot grupe „Spice Girls”, na ekranu se pokazala „ona”. Rekao sam – To je djevojka za mene, i biće moja. Ugledao sam njene oči, lice, ona je moj ideal savršenstva – rekao je Dejvid.

Viktorija je takođe bila svjesna ljepote engleskog fudbalera.

– Kada sam davala intervju za jedan sportski magazin, pokazivali su mi slike fudbalera. Nijesam znala ko je ko, ali kada sam vidjela Dejvidovu sliku pomislila sam samo jedno: predivan je – rekla je Viktorija.

Kada su se upoznali jedan  osmijeh bio je dovoljan i prvi sastanak je dogovoren. Nakon devet mjeseci zabavljanja, objavili su vjeridbu. Sa 29 bliskih prijatelja i članova porodice, vjenčali su se 4. jula 1999. godine, na imanju od 540 hektara, u dvorcu Luterstovn u Irskoj. Dejvidov kum na vjenčanju bio je Geri Nevil, dok je Viktorijina kuma bila sestra Luis.Viktorija je imala krunu na glavi i bila je u vjenčanici Vere Vang, dok je Dejvid nosio bež odijelo. Kada su postali muž i žena golub je pušten kao simbol ljubavi.

Brojni svjetski časopisi objavljivali su vijesti o navodnim Dejvidovim prevarama. Navodno se viđao sa prostitutkom Irmom Nici i to u nekoliko navrata 2007. godine. Nici je dala intervju za tabloid InTouch i otkrila pregršt intrigantnih detalja iz spavaće sobe.  Podsjećanja radi, 2004. godine, tabloidi su pokrenuli priču da je Dejvid bio u vezi sa saradnicom Rebekom Los. Bekamovi su ovaj trač demantovali, a zatim i više puta izjavili kako je navodna afera sa zgodnom Holanđankom učvrstila njihov brak.

Kada su ga novinari pitali da prokomentariše brak sa Viktorijom, rekao je: Ljudi mogu da komentarišu šta hoće, ali mi ćemo ostati zajedno do kraja života.

 

One Response to VIKTORIJA I DEJVID BEKAM: Ljubav jača od tračeva