TRASH

SORAJI UKRADEN TELEFON: Zbog inkriminišućih poruka političari, sportisti i biznismeni u strahu

Soraja foto dejan briza

Soraja (Foto: Dejan Briza)

Starleta Soraja Vučelić izgubila je mobilni telefon, ali to nju nije previše zabrinulo. Sa druge strane, mnogi moćni političari, sportisti i biznismeni zbog toga su i te kako uznemireni, piše ,,Alo”

Soraja je u telefonu imala poruke koje su joj slali mnogi moćni muškarci, od kojih neki imaju i porodice, pa ako bi se one našle u javnosti, to bi moglo da rasturi mnoge brakove. Za razliku od njih, Soraja brine zbog obnaženih fotografija.

Kako saznaje,,Alo!”, ona je juče ujutru prijavila nestanak mobilnog, koji je izgubila u noćnom provodu u noći između subote i nedjelje.

– Soraja je u policijsku stanicu u Savskoj ulici došla oko osam časova ujutru, pravo iz provoda. Sa njom je bio pobjednik rijalitija ,,Parovi” Gastoz i sve vrijeme je pokušavao da je smiri. Ona je policajcima ispričala kako je bila u noćnom provodu i stajala pored šanka, na kojem je i držala mobilni telefon, ali da je u jednom trenutku samo nestao. Soraja je rekla da je veoma bitno da se nađe njen aparat, jer u njemu ima vrlo važne kontakte, fotografije, video-snimke i poruke. Ona je priznala da se boji da većina tog sadržaja ne dospije u medije, ali nije detaljisala o čemu se radi – kaže izvor upućen u ovaj slučaj.

Nestanak Sorajinog mobilnog telefona potpuno je izbezumio i zabrinuo mnoge moćne političare, sportiste i biznismene, koji potežu sve moguće veze kako bi lopov bio uhvaćen.