DRUŠTVO SLAJDER

PREDSTAVLJAMO ĐAKE GENERACIJE: ,,Luča” kao potvrda Amininog i Tijaninog uspjeha

ucenici_291Danas predstavljamo učenike, đake generacije školske 2015/16.godine.

Amina Fulurija je đak generacije JU Srednja medicinska škola „Dr Branko Zogović“ Berane i dobitnica diplome „Luča“.

-Jedna od mnogobrojnih stvari koja me je tokom školovanja usrećila je između ostalih diploma „Luča“. Ona je pečat mog uspjeha, vid motivacije kako bih neumorno nastavila da radim i kao pobjednik stignem do cilja. Tokom

amina-furulija

Amina Furulija

školovanja sam ustrajavala na svojim zadacima, bez obzira na prepreke. Sa svakom poteškoćom sam se borila sa zadovoljstvom. Život proveden u školi je iskustvo kojeg ću se uvijek rado prisjećati. Budućim srednjoškolcima preporučujem da zakorače u ovu školu i napajaju se sa istinskog izvora znanja. Nakon školovanja želim da postanem osoba koja će svoj posao obavljati na korektan način. Želim da pomažem drugima i zalažem se za svoju sredinu- kaže Amina za MNE magazin.

tijana-bojovic

Tijana Bojanić

Tijana Bojanić je đak generacije JU Srednja mješovita škola ,,Mladost”, Tivat i dobitnica diplome ,,Luča”.

– ,,Luča” za mene predstavlja priznanje za moj cjelokupan rad, trud i angažovanje tokom školovanja. Mnogo mi znači  prije svega lično zadovoljstvo, a pored toga predstavlja ključ koji  otvara sva vrata u pogledu mog daljeg obrazovanje. Nakon srednjeg obrazovanje upisala sam Ekonomski fakultet u Podgorici. Smatram da je to pravi izbor, jer će mi omogućiti da steknem znanja iz oblasti ekeonomije i poslovanja- kaže Tijana za naš portal.

Mn.M.