MAGAZIN PREPORUKA

IZBOR ZA MISS CRNE GORE: Organizatori odlučili da Crnu Goru na izboru za Miss World predstavlja prošlogodišnja prva pratilja

 

katarina-kekovic

Katarina Keković na prošlogodišnjem izboru za mis Crne Gore

Samo deset dana prije  izbora za Miss Crne Gore 2016. godine organizatori su odlučili  da našu zemlju na ovogodišnjem svjetskom izboru ljepotice koji će se održati u decembru u Vašingtonu predstavlja prošlogodišnja prva pratilja Katarina Keković. Ova odluka je, kako su kazali za MNE magazin iz Agencije Miss Monte koja ima licencu za Izbor Miss,  isključivo pravo organizatora. Pojasnili su da smatraju da djevojka koja će biti izabrana na najavljenom zvaničnom izboru ove godine neće imati dovoljno vremena da se pripremi za svjetski izbor.

Podsjetimo, kampanja za izbor najljepše za ovu godinu u Crnoj Gori počela je prije tri mjeseca i  izbor za miss zakazan je za 29. oktobar u hotelu ,,Moskva” u Budvi. Tada će, kako je navedeno u saopštenju koje potpisuje Vesna Jugović, predsjednica kompanije Miss YU,  biti izabrana Miss Crne Gore koja bi trebalo da sljedeće godine predstavlja našu zemlju na svjetskom izboru.

14696984_1804076569838597_1435445374_n

Katarina Keković

-Nova Miss Crne Gore za 2016.tu godinu koju tada izaberemo predstavljaće Crnu Goru na takmičenju Miss svijeta  2017-e godine.  Ona će tako imati dovoljno vremena za ozbiljne pripreme i obaveze koje se od nje očekuju kao ambasadora ljepote Crne Gore. To podrazumijeva rad na humanitarnim projektima i rezultate toga, usavršavanje medijske komunikacije, jezika, razvijanje talenta, pripremanje videa o Crnoj Gori, što veću prisutnost u javnosti čime popularizuje tačno određene vrijednosti, svoju državu –  njenu kulturu, tradiciju i turizam. Nova dimenzija je svakako posebna prisutnost na društvenim mrežama i posjedovanje što većeg uticaja u tom domenu, na čemu insistira najveća organizacija i takmičenje u ljepoti na svijetu-kaže se u saopštenju.

Odluku da Katarina Keković, prva pratilja Miss Crne Gore prošle godine putuje na svjetski izbor pojasnili su činjenicama da ,,je  imala dovoljno  vremena da na ovo takmičenje i finalni nastup ode potpuno spremna”.

-Mene je ova odluka zatekla i iznenadila – rekla je Katarina Keković i dodala da je oduševljena i srećna što će njeno ime biti upisano na listu zvaničnih predstavnica  Crne Gore.

Djevojke, njih 15 koje 23. oktobra na finalnom kastingu uđu u uži izbor za predstavljanje pred žirijem 29. oktobra, nosiće kreacije Aleksandra Jovanovića.

Za frizure pobrinuće se frizerski studio Zoran sa svojim timom, a za šminku Juliija Đokaj.

Mn.M.

One Response to IZBOR ZA MISS CRNE GORE: Organizatori odlučili da Crnu Goru na izboru za Miss World predstavlja prošlogodišnja prva pratilja