PREPORUKA SPORT

VERA PREJAK ZA ŽIŽIĆA: ,,Izvinjavam se svima, moram sad da razmislim dobro o svemu”

Foto: CBS

Foto: CBS

– Izvinjavam se svima, sve je krenulo dobro i prvu rundu sam bio bolji. Zatim sam platio skupo trenutak nepažnje. Moram da idem kući sad da vidim porodicu i da razmislim dobro o svemu. Hvala Vam na podršci! Volim vas sve – napisao je crnogorski bokser Milorad Mićko Žižić nakon sinoćnjeg poraza od Džona Vere juniora za titulu prvaka SAD.
Žižiću je ovo tek drugi poraz u 14 mečeva, pa stižu riječi podrške iz svih krajeva Crne Gore i svijeta.
– Mićko, ako nemaš osjećaj poraza, onda nikada nećeš saznati veličinu pobjede. Tako da, nije ovo problem, već samo još jedan iskorak. Ustani, bori se i pobijedi. Nikada se ne predaj! Izvanredan si, tako da ne posustaj! Volim te – bile su ovo riječi ohrabrenja prevedene sa engleskog.
Stigla je podrška i od Dejana Zlatičanina koji je napisao: ,,Batice, ja tebe osjećam kako razmišljaš, a vjerujem da si se izgubio u svemu tome a to je: velika želja da pobijediš, u kojoj izgoriš u startu jer znaš i sam kako naši znaju da pljuju za neuspjeh. Drugo, van ringa si više od godinu dana, soaringovati nije isto što imati i meč, i treće, nemoj da te slomi ovo, znam mnogo slučajeva koji padnu u depresiju. Glavu gore, život je lijep kad je porodica dobro. Boks nije samo sport, on je i život, zato poštovanje za svakog ko se boksom bavi. Najbitnije je sad da se psihički oporaviš od svega. Pozdrav”.
I od ostalih građana stiže podrška: ,,Ti si naš šampion!”
Veri je ovo bila 15. pobjeda, 10. nokautom i on u ringu ostaje neporažen.
B.R.
Foto: CBS