DRUŠTVO PREPORUKA

SRBIJA: Raspao se ringišpil, povrijeđeno troje djece

di6ktkqturbxy8yownlyjvkndi0y2q2ywfhmta5ndrlmdiznzzinwnizs5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Najmanje troje djece je povrijeđeno danas u vojvođanskom mjestu Jaša Tomić, kada se srušio ringišpil na kom su se vozili.

U Domu zdravlja u obližnjem Sečnju potvrdili su za ,,Blic” da je troje ili četvoro djece prošlo s lakšim povredama nakon pada sa ringišpila.

Prema riječima očevidaca, vrteška se bukvalno raspala dok je trajala vožnja, a ubrzo nakon incidenta na licu mjesta su se pojavili policija i Hitna pomoć.

Vrteška je bila postavljena u centru grada, a svjedoci kažu da je prava sreća što u pitanju nije bio veći ringšpil.

Žena koja je prisustvovala incidentu kaže da je na vrtešci bilo najamanje desetak mališana, te da su sva sjedišta bila popunjena.

– Mi smo naišli, čim smo čuli pucanj. Okolo su vrištali djeca i roditelji. Prilično sam sigurna da je u kola Hitne pomoći ušlo šest mališana, a da je jedna djevojčica slomila nogu. Vrteška je bila skroz puna i raspala se u toku vožnje. Brzo je došla policija, mislim da su priveli vlasnika – ispričala je ona.

Izvor: blic.rs

Foto: Privatna arhiva