ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE: Podgoričanka Sara Asanović oduševila žiri Šobićevim ,,Džemperom za vinograd” (video)

ooyktkqturbxy9lyzc3ytq0yze4ywnmzte1njfjnjyxmme1zdkyzjfkyi5qcgvnkzmczqooaaOvoga puta krenućemo od kraja.
Drugu epizodu treće sezone muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice“ zatvorila je čistom peticom desetogodišnja Podgoričanka Sara Asanović za savršeno i originalno pjevanje Šobićeve numere ,,Džemper za vinograd”.
,,Bravo!”, govorila je Goca Tržan cijelo vrijeme.

– Nečuveno, svaka čast! Ti si to tako slatko, fino otpjevala, sa stavom, sa glasićem koji širi toliku energiju, hvala ti puno – kazao je Sergej Ćetković ponosan na još jednu sugrađanku u ,,Zvezdicama”.
Fantastično, svaka čast, bio je komentar Jelene Tomašević-Bosiljčić.
– Stotka za odabir zato što je ova pjesma simbol jednog vremena kada se živjelo bolje i kvalitetnije! Više toga nema. Božanstvena si bila – poručila je Tržan.
Leontina Vukomanović prepoznala je Saru iz hora ,,Zvjezdice”, a ovdje smo saznali i to što smo pretpostavili, da joj je otac birao pjesmu.
– Što se tiče tvog nastupa, slobodno se opusti više – savjetovala je Vukomanović za naredni put.
Aleksandar Cvetković rekao joj je da dobro pjeva, ima lijepu energiju i da mu je drago što će se družiti sa njima i dalje.
Drugu epizodu otvorila je peticom desetogodišnja Makedonka Dragana Jovanovska koja je oduševila žiri pjevanjem numere ,,Prokleta nedelja“. Hamza Asotić za ,,Branim“ dobio je, takođe, pet glasova, kao i Emilija Boškić za ,,Zažmuri“, Ivona Odicki za ,,Mahovina“, Valentina Stojanović za ,,More pelina“, Stefana Nikolčević za ,,Ima jedan svijet“, te prva Slovenka za ove tri sezone Lara Grbić iz Ljubljane koja je izvrsno otpjevala ,,One and only“.
Andrijana Vulićević za izvođenje pjesme ,,Srešćemo se opet“ dobila je četiri glasa, kao i Eleonora Erdoglija za ,,1003“, Tara Vukmanović za ,,Rolling in the deep“, Bojan Kosanić za ,,Tugo, nesrećo“, Jovana Radić za ,,Kad voliš“, Sofija Stević za ,,Someone like you“ i Vojin Janjić za ,,Đelem, đelem“.
Dalje nisu prošli Sofija Stević, Vojin Janjić, Jovana Radić, Tara Vukmanović i Andrijana Vulićević.
B.R.
Foto: Printscreen

Lara Grbić – One and only by PinkoveZvezde

kud duga