DRUŠTVO SLAJDER

HEC GRUPA PREDSTAVILA NOVE PROJEKTE: Značajnim investicijama do tržišta regiona i jugoistočne Evrope

 

hec_milocer

Anita Mitrović-Milić

Budvanska HEC grupa predstavila je sinoć u Miločeru nove projekte i najavila širenje na tržište regiona i jugoistočne Evrope. Na prezentaciji koja je ovim povodom upriličena u hotelu HEC Residence, najavljeno je da će njihova interesovanja biti  usmjerena na sljedeće oblasti: konsalting, zdravstveni turizam, očuvanje životne sredine, upravljanje otpadom, informacione tehnologije, trgovinu i distribuciju.

Direktorka HEC grupe Anita Mitrović – Milić podsjetila je da je HEC grupa izgrađena na, kako je rekla, ,,entuzijazmu, velikom radu i često neshvaćenim idejama moga oca“.

-Njegovim gastronomskim jezikom rečeno: On je sve zakuvao, a mlađa generacija nakon 25 godina nastavlja, dodajući različite nove začine. Želja za uspjehom, upornost i posvećenost doveli su nas  do trenutka u kojem smo osjetili snagu da postanemo prepoznatljiv brend u nacionalnim  i internacionalnim  okvirima, od opštepoznatog hotelsko-edukativnog centra hotela HEC Residence i HEC menadžmenta koji su se uvijek vezivali za edukaciju i inovacije u turističkoj ponudi, prerasli smo u grupaciju koja će uskoro predstavljati visokoprofesionalne firme koje imaju za cilj unaprjeđenje kvaliteta poslovanja, podizanje konkuretnosti i izuzetan kvalitet usluge. Krovna grupacija HEC imaće, osim postojećih, devet posebnih djelatnosti koje će razvijati u sinergiji sa regionalnim evropskim i svjetskim partnerima: HEC konsalting, HEC PR i marketing,  HEC health, HEC IT, HEC ,,Nove vode”, HEC Textille management, HEC ,,Vile Armelina”, HEC Lobi  i  HEC Fondacija ,,VUKO MITROVIĆ”.  Naša misija i vizija je da i dalje budemo društveno-odgovorna grupacija koja unaprjeđuje lokalnu zajednicu, brine o mladima i njihovim potrebama, prati svjetske trendove i u značajnoj mjeri širi poslovno tržište. Takođe, da budemo održiv i odgovoran sistem koji vodi računa o zaštiti životne sredine i da sa našim partnerima ostvarimo značajne i ozbiljne investicije u crnogorskoj privredi-kazala je Anita Mitrović-Milić.

hec_milocer_02

Dajana Golubović-Pejović

Gostima su se obratili i odgovorni za posebne djelatnosti iz HEC kompanije kao i neki od njihovih poslovnih partnera.hec_milocer_03

Program je vodila PR HEC grupe Dajana Golubović-Pejović. Prikazan je i promo film o poslovnim  aktivnostima HEC grupe.hec_milocer_01

Među gostima bili su predsjednik Opštine Budva Srđa Popović, Predrag Jelušić, direktor JP ,,Morsko dobro“, Srđa Lubarda, direktor Nacionalne modne komore Crne Gore.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac