DRUŠTVO SLAJDER

PREDSTAVLJAMO ĐAKE GENERACIJE: Ana, Adrian i Petar uspješni tokom osnovne škole

ucenici_201Danas predstavljamo učenike, đake generacije školske 2015/16.godine.

ana-raicevic

Ana Raičević

Ana Raičević, je đak generacije , JU OŠ ,,Kekec” Sutomore i dobitnica Diplome „Luča“.

-Ova nagrada za mene predstavlja priznanje za sav trud koji sam uložila tokom osnovne škole. Mnogo mi znači, jer ona me je uvijek sprečavala da odustanem. Kada bi mi neki predmet bio zaista težak shvatila bih da on nije vrijedan odustajanja od borbe za ,,Luču”,da je svaka prepreka suviše mala da bi me spriječila da stignem do cilja. Škola je najbolje iskustvo u mom dosadašnjem životu.Skoro svi bitni trenuci desili su se u njoj. Ona za mene predstavlja mnogo više od učenja, ona je naše prvo, a možda i najvažnije iskustvo u životu. Mogla bih reći da je škola lijepa koliko i život, koliko je teška toliko je i zanimljiva. Trebamo shvatiti da ona iako donosi mnogo prepreka, zapravo je naš put ka cilju.  Za sada još nisam odlučila čime ću se baviti, ali voljela bih da se školujem i da postanem uspješna u onome što radim. Put do uspjeha nije popločan zlatnom kaldrmom, ali ja je i ne očekujem. Vjerujem da ću se probiti kroz trnje i pamtiti samo ruže, baš kao i na mom putu do Luče-istakla je Ana.

adrian-konadari

Adrian Konadari

Adrian Kondanari, je đak generacije JU OŠ „Ivo Visin“ Kotor i dobitnik je Diplome „Luča“.

-Luča predstavlja uspjeh kroz moje školovanje, zadovoljstvo. Veoma mi znači jer je to uspjeh mog rada. Bilo je i dobrih i loših iskustava, ali sjećam se samo dobrih, dobrih drugara i dobrih nastavnika.Želim da postanem prije svega dobar čovjek. Svojim radom, trudom i znanjem želim da postanem inžinjer elektrotehnike“ kaže Adrian.

Petar Brinić, je đak generacije, JU OŠ, „Drago Milović“ Tivat i dobitnik je Diplome „Luča“. Za Petra ,,Luča”  predstavlja, prije svega, nagradu za uloženi trud, priznanje i potvrdu da su se trud i rad isplatili. Petar je čak i na Državnom takmičenju osvojio prvo mjesto iz Engleskog jezika. Kako je tada kazao učestvovanje na Državnom takmičenju predstavlja priliku da pokaže svoje znanje. -Uzor su mu svi ljudi koju su uspjeli da savladaju mnoštvo jezika-istakao je Petar.

Petar Brinić