DRUŠTVO SLAJDER

OD SJUTRA GLAVNI GRAD BOGATIJI ZA URBANI LOKAL: Štrafta Gastro Bar kao ,,novo čudo” Podgorice

 

assa

Glavni grad Crne Gore od sjutra će biti bogatiji za Štrafta Gastro Bar, urbano mjesto specifičnog enterijera s raznovrsnom kvalitetnom ponudom jela i pića. Zamišljen je kao moderan lokal, pun dobre energije u kojem ćete se lijepo osjećati u bilo koje doba dana.

asDobra energija je već tu i o Štrafti se u gradu govori kao o ,,novom čudu” Podgorice. Oni koji su do sada bili u prilici da uđu u lokal, osjetili su  dobar ,,vibe” koji inače prati četverac: Skuta, Bane, Igor i Pop, tokom njihovog decenijskog druženja.

sssssss

Ponuda hrane i pića je takva, da bez kompromisa sa kvalitetom svako može pronaći ono što mu odgovara. Posebna pažnja posvećena je kombinacijama koje čine pivo i hrana iz tzv. ,,strafta meni”-ja. Za ljubitelje vina tu je ponuda koja na specifičan način spaja njihovo omiljeno piće i pikantnu hranu, a ni dame nisu zapostavljene.

ea

Nekoliko mjeseci je trajala priprema za otvaranje i mnogo pažnje je posvećeno svakom detalju. Ideju i detalje enterijera osmislio je A4 studio iz Beograda koji iza sebe ima listu najreferentnijih lokala srpske prijestonice, dok je za realizaciju bila zadužena firma Digital Interiors iz Podgorice. Ponudu hrane karakterišu nešto pikantniji ukusi, specifični začini koje nije baš jednostavno pronaći na našem tržištu, posebno pripremljeni sosevi, specifična priprema mesa, tijesto i peciva iz vlastitih peći ali i specifičan način serviranja.

aassa v Osoblje je selektovano u periodu od nekoliko mjeseci, a pred njima je zadatak da se svaki gost osjeti posebnim i da kvalitet servisa bude na izuzetno visokom nivou. Šef kuhinje ima dugogodišnje međunarodno iskustvo i  ljubav kao tajni sastojak ubacuje u svako jelo. Menadžment je povjeren Ivu Đokmarkoviću, dok će se o zadovoljstvu svakog gosta brinuti Irena Bošković. ssssss
Štrafta Gastro bar se nalazi u City kvartu u  ulici Radoja Dakića broj 22. Radno vrijeme je od 08-24h, a kontakt telefon 068 003 000.aaaaa