MAGAZIN MAGAZIN_IZDVOJENO

NOVA COSMETICS KAMPANJA- PRIRODNO, MOJ IZBOR: Ponesi ceger umjesto plastične kese

 

 Ceger 2Cosmetics novom kampanjom ,,Prirodno, moj izbor” želi da kod svojih potrošača podigne svijest o očuvanju životne sredine. S tim ciljem nastoji  da u svakodnevne navike svojih potrošača uvede novinu, a to je da u trgovinu nose platneni ceger, kako će iz upotrebe istisnuti plastične kese.

 Održivost prirode zavisi od svakog pojedinca. Donesite odluku. Promijenite navike. Pomozite prirodi da se obnovi.  Nošenjem ovog cegera  izražavate svoj stav, on postaje očigledan. Nosite svoj eco friendly stav u stilu! Ceger koji nosite govori umjesto vas da brinete o prirodi, da vam je stalo.

Cosmetics

 Prednosti cegera su brojne: višekratna upotreba, lako održavanje, pranje bez deformisanja, izdržljivost – budite bez bojazni da će ga poderati  težina i oblik stvari koje ste kupili.

Obnovljivi prirodni materijali od kojeg su napravljeni daju im prednost u odnosu na papir i plastiku.

Ceger preview 2Pored toga, praktičan je, ne zauzima prostor, može se nakon upotrebe upakovati tako da staje u džep ili tašnu. Može lako postati zanimljiv modni detalj. Sa njim uvijek možete napraviti kompromis, jer prirodna sama po sebi, pristaje uz sve. Stil cegera je takav da neće odudarati od vašeg stila.

(PR)