MODA PREPORUKA

,,MODEL SCOUTING OFFICE”: Kasting za ,,Lice godine” u subotu u Podgorici

LICE_GODINE_2016_CASTING_MNE_PODGORICA_MALL_04-06-2016_WEB_POSTERStručni modni tim booker agencije ,,Model Scouting Office” održaće kasting za ,,Lice godine 2016” (,,The Look of Year) u ,,Mall of  Montenegru” u subotu 4. juna u 12 sati.
Prijave i učešće su besplatni, a finalistima se pruža razvoj internacionalne modeling karijere kroz modne centre Milana, Pariza, Londona i Njujorka. Ovo je šansa za sve mlade djevojke i mladiće, koji sanjaju o profesionalnom modelingu, da budu otkriveni, poručuju iz agencije.
,,The Look of the Year” je jedan od najvećih modnih događaja i medijskih spektakla na svijetu, kod nas poznat pod nazivom ,,LICE GODINE” koji finalistkinjama pruža mogućnost svjetske karijere. Više od 50 zemalja svake godine održava ovu manifestaciju, a veliko svjetsko finale je u prijestonici mode – Italiji. ,,LICE GODINE” je jedinstveni regionalni projekat koji objedinjuje Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Makedoniju.
Već treću godinu zaredom nova lica koja su otkrivena ovim putem, osvajaju prvo mjesto na izboru za ,,Lice Godine svijeta”.
Maja Daničić, djevojka iz Gornjeg Milanovca (17 godina), otkrivena kroz ovaj projekat, postala je ,,Lice Godine svijeta”, a danas je možete vidjeti na veb sajtovima poznatih modnih brendova: ,,Zara”, ,,Mango”, ,,Pull& Bear”, kako reklamira njihove aktuelne kolekcije. Na naslovnoj strani majskog izdanja magazina ,,Grazia”, upravo je naša Maja, kažu organizatori.