ORDINACIJE

PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA “DR MICA” U PODGORICI

 

drr mica

dr mica 2

Pedijatrijska ordinacija  “Dr Mica” postoji već 11 godina. Stručni tim čine specijalisti pedijatri dr Vjera Janković i dr Nina Mandić sa savjetnicima iz različitih oblasti pedijatrije.

Unapređenje i očuvanje zdravlja svakog djeteta, te nastojanje da se pacijentima pruži najbolja i sveobuhvatna pedijatrijska njega od rođenja do adolescencije, su osnove djelatnosti ove ordinacije.

-„Dr Mica“ je naš stil života i rada. Kad smo počinjale imale smo sugestije da posao i prijateljstvo ne idu zajedno. Ali, ako se nađu dvije zrele ozbiljne osobe koje o problemima  mogu razgovarati, ako profesionalne i striktne podjele posla nijesu na prvom mjestu, onda prijateljstvo u poslu postaje prednost, a ne hendikep. Sve što radimo u životu treba da ima pravi smisao. Pokušavamo da funkcionišemo tako da se prema svima odnosimo ljudski i da pacijente posmatramo kao našu djecu. Mi za jedanaest godina  nijesmo odstupili od principa koje imamo u privatnom životu i u poslu.  Ljubav prema poslu i djeci održala nas je u uvjerenju da smo napravili jedno sigurno i bezbjedno mjesto koje našim pacijentima šalje poruku da su od nas dobili najbolje što možemo da im pružimo. Sam naziv ordinacije pokazuje našu želju da ne budemo formalne i da ime ne izaziva strah kod mališana. Jer, djeca su specifična populacija, pa i kada su bolesna šire pozitivnu energiju- kažu dr Nina Mandić i dr Vjera Janković.

 

Adresa:   Bulevar Svetog Petra Cetinjskog br. 62, 81000 Podgorica, Crna Gora

 

Radno vrijeme

Pon – pet: 8:30 – 20:00
Sub: 9:00 – 14:00
Sun: 9:00 – 12:00

 

www.doktoricamica.com

 

 Telefon: +382 20 20 20 10

+382 67 322228

 

Doktorica-reklama-8x6cm